Fiul lui Vlad Filat apare în calitate de actor într-un film britanic. Video!

Se pare că fiul ex-prim-ministrului Vlad Filat nu piede timpul în zadar, fiind stabilit în Anglia. Recent a ieșit la iveală că Luca Filat, în vârstă de 22 de ani, și-a făcut debutul ca actor într-o producție englezească.

separator
Tânărul a jucat rolul unui iubit și al unui tată în film, după cum poate fi concluzionat din imaginile video publicate acum 10 luni pe un site specializat. Secvența durează aproximativ trei minute și jumătate, iar filmul se pare că a fost lansat în urmă cu zece luni.

Anterior, a fost dezvăluit că fiul fostului premier Vlad Filat închiria cu 1000 de lire pe zi un apartament din Knightsbridge, în momentul în care a fost forțat să predea aproape jumătate de milion de lire sterline. Din motiv că nu a putut demonstra proveniența sursei financiare, banii au fost confiscați, anunța Agenţia Naţională de Combatere a Criminalităţii Organizate din Marea Britanie.

Recent, Vlad Filat a menționat într-un interviu că banii pe care îi cheltuia Luca Filat nu ar fi provenit din R. Moldova. Tănărul a câștigat poate din actorie!

Luka Filat from Slick Films on Vimeo.

Moldovan National Youth Orchestra și corul La La Play Voices vă invită la un concert open air extraordinar!
Articolul anterior
Îngrijește corespunzător pielea bebelușului din primele zile de viață!
Articolul următor
Alte articole interesante