Fiul unui milionar rus şi-a ucis cu cruzime prietenul după ce a pierdut la un joc video

Fiul unui magnat rus, în vârstă de 14 ani, şi-a înjunghiat mortal prietenul, cu 27 de lovituri de cuţit, după ce s-au jucat împreună un joc video.

separator

Potrivit Daily Mail, Vasya Turda, supranumit Ucraina, în vârstă de 14 ani a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de detenţie pentru crima sa. El şi-a ucis cu sălbăticie prietenului „după ce a pierdut un joc pe calculator”.Totul s-a petrecut în conacul părinţilor milionari unde adolescentul l-a invitat pe Vasya Pop, în vârstă de 15 ani, pentru a se juca împreună pe noua sa consolă.

Câteva ore mai târziu, bunica adolescentului criminal l-a găsit pe Vasya Pop mort, iar casa plină de sânge. Băiatul avea gâtul tăiat şi 27 de plăgi înjunghiate, după cum arată raportul criminaliştilor, prezentat în instanţă.

„Mi-a înjunghiat fiul cu un cuţit. Avea 27 de răni, fiind aproape decapitat”, a declarat Mikhail Pop, tatăl victimei, care l-a numit pe atacator „maniac”.

Potrivit investigatorilor, „conflictul” între adolescenţi ar fi izbucnit după un joc pe calculator, rezultatele jocului fiind motivul care ar fi provocat atatacul, scrie publika.md, cu referire la sursa citată.

Video! Unui polțist german i-au dat lacrimile la o secție de votare din Munchen
Articolul anterior
Grav accident la Anenii Noi: o tânără de 27 de ani s-a stins pe loc, din cauza unui șofer băut
Articolul următor
Alte articole interesante