Florin Piersic a suportat o intervenție chirurgicală

Actorului Florin Piersic nu-i place să fie compătimit, astfel că a negat episodul medical prin care a trecut în luna aprilie, când a suferit o operație la genunchi.

separator
,,Am 83 de ani, o vârstă fragedă zic eu (râde – n.r.) şi este normal să am grijă de mine, să mă întreţin, pentru că vreau să vă mai bucur un pic cu piesele mele. Se vaită de dureri de genunchi ăia de 50 de ani, darămite eu. Vin aici la Bucureşti la un fel de întreţinere. Nu am fost nici operat de urgenţă, nici nu am probleme cu picioarele. Văd că voi (presa – n.r.) vreţi să mă omorâţi. Am colegi care s-au neglijat şi nu se simt deloc bine, aşa că am decis să am grijă de mine şi să fiu mereu în formă. Merg la înot, ridic greutăţi, fac sport, joc baschet”, menționa Florin Piersic, la începutul anului, pentru click.ro.

Irina Păcurariu a filmat recent o ediție specială a emisiunii ”Rețeaua de idoli”, de la TVR, difuzată duminică, de la orele 18.00, cu marele artist Florin Piersic. Cu acest prilej, vedeta tv a confirmat, pe Facebook, zvonurile că actorul a suferit o operație la genunchi. După un concediu medical de trei luni, Florin Piersic, în vârstă de 83 de ani, revine luna aceasta cu piesa ”Străini în noapte”, pe scena Teatrului Național din București.

,,Cea mai faină treabă când stai față în față cu Florin Piersic câteva ore e că pricepi de ce oameni ca el n-o să dispară niciodată. Da, are 83 de ani, e șarmant altfel decât era ca Mărgelatu și merge încet, după mai bine de o lună de recuperare pentru o intervenție chirurgicală la genunchi. Mintea e însă e la fel de vie ca oricând, are un ușor aer nostalgic, e mai generos cu amintirile, mai blând cu ceilalți și parcă mai atent la ceea ce spune”, scrie Ioana Păcurariu, pe pagina sa de facebook.Maestrul scenei românești are mare grijă de sănătatea sa. De-a lungul timpului, a fost surprins în timp ce se bronza la un ștrad bucureștean sau ieșind de la sala de sport, unde face exerciții fizice ușoare. Florin Piersic este atent și la alimentație, fanii întâlnindu-l adesea în piață, de unde cumpără brânzeturi naturale.

Edith Gonzalez este a doua soţie pe care Lorenzo Lazo a pierdut-o din cauza cancerului
Articolul anterior
Băieții de la Comedy Zebra Show au parodiat doi soți care urmează să devină părinți. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante