Focuri de armă la un complex hotelier din Capitală

Împușcături la un complex hotelier din Chișinău. Un bărbat beat criță a tras mai multe focuri, apoi a urcat la volan.

Un bărbat în stare vizibilă de ebrietate s-a dat în spectacol în acest weekend la un complex hotelier dintr-o suburbie a capitalei. Acesta a fluturat cu un pistol în fața mai multor oameni și chiar a tras demonstrativ mai multe focuri de armă în aer, scrie echipa.md.

Scena ar fi avut loc vineri seara, aproape de miezul nopții, la un complex hotelier de lângă Chișinău.

Imaginile au fost expediate de un cititor la adresa jurnal.md care spune că bărbatul ar fi om al legii și că ar fi ieșit beat criță din restaurant, după care ar fi urcat așa beat la volan.

Potrivit poliției, bărbatul a fost identificat, acesta este locuitor al capitalei.

Potrivit poliției, infractorul nu este un reprezentant al legii.

La momentul actual, poliția urmează să stabilească locul aflării acestuia, iar arma și tuburile vor fi expediate la expertiză.

Ulterior, acesta urmează a fi sancționat contravențional, conform art. 361 alin(3), care prevede amenda de la 60 la 90 de unități convenționale cu privare de drept de deținere a armei pe un termen de la 2 la 5 ani, cu propunere spre a-i ridica permisul de deținere al armei definitiv, în cazul în care îl are.

Împușcături la un complex hotelier din Chișinău

Imaginile ne-au fost expediate de un cititor care spune că bărbatul ar fi om al legii și că ar fi ieșit beat criță din restaurant, după care ar fi urcat așa beat la volan. https://www.jurnal.md/ro/news/594f64f68ca598a1/video-impuscaturi-la-un-complex-hotelier-din-chisinau-un-barbat-beat-crita-a-tras-mai-multe-focuri-apoi-a-urcat-la-volan.html

Posted by Jurnal.md on Sunday, September 12, 2021

„Fata de miliarde” a României!
Articolul anterior
O mamă își caută cu disperare fiul de 14 ani care a plecat la școală, dar nu s-a mai întors
Articolul următor