Fost angajat Meta: „Am fost plătit cu 190.000 de dolari pe an pentru a nu face nimic”

O fostă recrutoare Meta spune că a câștigat 190.000 de dolari pe an pentru că nu a făcut „nimic” la locul de muncă. Fosta membră a departamentului de recrutare susține că nu ar fi trebuit să angajeze pe nimeni in primele 6 luni, și chiar în primul an. Postarea ei vine la câteva zile după ce Mark Zuckerberg, a anunțat un nou val de concedieri la Meta, reducând peste 10.000 de angajați.

Facebook

Într-un videoclip recent postat pe TikTok, Maddie, a reflectat asupra perioadei în care a lucrat la Meta timp de șase luni, în cursul anului 2021. În clipul intitulat „Getting paid $190k to do nothing at Meta” , fosta recrutoare vorbește despre cum compania sa nu a angajat noi lucrători în timp ce ea era acolo. „Nu se aștepta să angajăm pe nimeni în primele șase luni, nici măcar în primul an”, a spus ea, conform alephnews.ro.

În ceea ce privește activitățiile zilnice, Maddie a spus că „învăța”, deoarece Meta a avut „cel mai bun training de adaptare și învățare” , care a fost „foarte detaliat”. Postarea ei vine la câteva zile după ce Mark Zuckerberg, a anunțat un nou val de concedieri la Meta, reducând peste 10.000 de angajați.

Într-un videoclip ulterior, ea a împărtășit motivul pentru care a fost concediată de la Meta, după ce a început să lucreze acolo în septembrie 2021.

Maddie a spus că Meta nu a fost mulțumită de conținutul de pe contul ei. Ea a spus că, deși nu a mai vorbit în mod special despre Meta, compania a trecut prin „20 dintre videoclipurile ei de pe TikTok”  și a întrebat-o dacă le consideră „adecvate”. Ea a spus că apoi a decis să demisioneze, cu o zi înainte de a fi concediată.

Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei 5 copii ai săi, morți într-un incendiu provocat de televizorul defect, conduși pe ultimul drum

Jale mare și lacrimi de durere la Anenii Noi. Mama și cei cinci copii ai săi, decedați în urma unui incendiu, la Grigoriopol, au fost petrecuți ieri, 24 aprilie, pe ultimul său drum, scrie unimedia.info.

colaj foto: unimedia.info

Potrivit informațiilor, înmormânatarea a avut loc în localitatea Speia, din raionul Anenii Noi, satul de baștină al femeii.

Tragedia s-a produs în stânga Nistrului, în data de 20 aprilie. Femeia de 28 de ani din Grigoriopol și cei 5 copii ai săi au fost găsiți fără suflare în locuința lor. Întreaga familie a decedat în urma unei intoxicații cu fum, provocate de un scirtcircuit, care s-a produs din cauza televizorului defect.

Este vorba despre 3 băieței – din 2017, 2019 și 2022 și 2 fetițe – din 2016 și 2021.

Vecinul femeii s-a alertat când tânăra nu a scos vaca la pășune și a mers să vadă ce s-a întâmplat. Când a intrat în casă, ambele camere erau pline cu fum.

O fetiță dădea semne de viață și bărbatul a scos-o afară, însă până la venirea ambulanței copila a decedat.

Parcul central al orașului Bălți va purta numele lui Mihai Volontir

Parcul central din municpiul Bălți va purta numele regretatului actor și artist Mihai Volontir. Decizia fost votată ieri la ședința consiliului local, anunță presa din nordul țării.

Au votat consilierii Partidului Acțiune și Solidaritate, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor și Partidul Schimbării.

Legendarul actor Mihai Volontir ar fi împlinit în luna martie 90 de ani.

Mihai Volontir, actor de teatru și film, s-a născut în 1934, în satul Glinjeni, raionul Șoldănești. A făcut studii la Școala Pedagogică din Orhei și concomitent a lucrat în calitate de pedagog la școala din Păpăuți, Rezina.

Din 1957 și până la sfârșitul vieții, a fost actor la Teatrul Național „Vasile Alecsandri” din Bălți. Debutează cu rolul Surugiului din spectacolul „Chirița în Iași” de Vasile Alecsandri. A jucat în peste 120 de spectacole, a realizat zeci de roluri memorabile în diverse comedii, tragedii și drame.

A debutat ca actor de film la Studioul cinematografic „Moldova-film” în 1967, în rolul lui Ivan Turbincă din filmul „Se caută un paznic” în regia lui Gheorghe Vodă. În 1979, a jucat rolul lui Budulai în filmul artistic „Țiganul”, care i-a adus celebritate în lumea întreagă, apoi în 1984, a urmat filmul ”Întoarcerea lui Budulai”. În 2000 a fost desemnat cel mai bun actor al secolului XX al cinematografiei moldovenești.

Mihai Volontir este cavaler al „Ordinului Republicii”, cetățean de onoare al municipiului Bălți și cetățean de onoare al municipiului Chișinău.

Mihai Volonti s-a stins la vârsta de 81 de ani, pe 15 septembrie 2015, la Spitalului Clinic Republican din Chișinău, în urma complicațiilor cauzate de diabetul zaharat.

Havuzurile din capitală vor fi puse în funcțiune de la 1 mai

Toate, cele 14 havuzuri funcționale sunt verificate, așa încât de sărbătorile pascale, acestea să fie pornite.

În prezent, specialiștii de la Î.M. Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi, cei ai preturilor și de la Direcția Generală Locativ-Comunală şi Amenajare, verifică echipamentele tehnice, cum ar fi pompele, robinetele și rețelele de distribuție și efectuează lucrări de amenajare și reparație a zonelor din preajmă, a fântânilor arteziene, acolo unde este cazul, anunță municipalitatea.

În centrul capitalei, verificări au avut loc la havuzul din Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare şi Sfânt” și la fântânile din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet ,,Maria Bieșu”.

Lucrări de profilaxie au fost făcute și la havuzul din Complexul memorial ,,Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Rîșcani şi la Scara Cascadelor din Parcul ,,Valea Morilor”.

De asemenea, verificări au fost realizate și la havuzurile din parcurile ,,Șipca”, din str. N. Dimo, ,,La Izvor” și ,,Alunelul”, din sectorul Buiucani, care au fost construite de la zero de Primăria Chișinău în ultimii trei ani.

Fiica de 11 ani a unei celebre artiste nu are un telefon mobil
Articolul anterior
Tiraspol: Avocatul Poporului a eliberat o copilă închisă într-o școală
Articolul următor