A fost instituită linia fierbinte pentru apropiații victimelor accidentului de lângă Todirești

Rudele, dar și apropiații persoanelor implicate în accidentul de circulație produs în această dimineață, în apropiere de localitatea Todirești, raionul Anenii Noi, pot obține informații privind starea persoanelor traumatizate și locul aflării persoanelor decedate, la linia fierbinte – 901.

separator

Amintim că, cinci oameni au murit, printre care şi un minor, iar alţii doi au fost răniţi după ce două maşini s-au tamponat, astăzi în jurul orei 09:30, pe traseul R2 Chișinău-Bender, în apropiere de localitatea Todirești, raionul Anenii Noi. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, se cunoaște că șoferul automobilului Audi cu numere de înmatriculare transnistrene se deplasa cu viteză excesivă din direcția Chișinău, a ieşit pe banda din sens opus lovindu-se frontal cu o Dacia Logan.

Potrivit poliției, în automobilul Audi se aflau două persoane, șoferul, în vârstă de 33 de ani, originar din satul Geamăna și un alt bărbat de 64 de ani. Ambii au decedat pe loc.

În automobilul Dacia se aflau șoferul în vârstă de 38 de ani, originar din satul Gura Bâcului, un tânăr de 22 de ani și fiica acestuia de 1,5 ani. Și aceștia au decedat pe loc în urma impactului.

Tot în automobilul Dacia se aflau două femei. O tânără de 24 de ani și mama copilului, în vârstă de 23 de ani. Ambele au fost spitalizate la Spitalul de Urgență Chișinău și sunt în stare gravă.

Sursa

14 elevi și o profesoară au fost răniți cu cuțitul într-o școală din Rusia
Articolul anterior
Locuitorii de pe mai multe străzi din Capitală vor rămâne mâine fără apă la robinete. Vezi care sunt străzile vizate
Articolul următor
Alte articole interesante