Fosta și actuala soție a lui Timati, împreună într-un proiect foto!

Prietenie, fără pic de ranchiună, chiar dacă au iubit sau iubesc același bărbat. O colaborare neașteptată face senzație în showbizul rusesc. Fosta iubită a lui Timati, Aliona Shishkova în vârstă de 27 de ani. și actuala soție a rapper-ului, Anastasia Reshetova, în vârstă de 23 de ani, apar împreunăîntr-o campanie publicitară a unei mărci cosmetice.

separator
Fetele pozează cu produse hidratante și doi șerpi vii. De altfel, întreaga ședință foto se bazează pe conceptul contrastului, chiar și ținutele protagonistelor sunt selectate tematic, Aliona apare într-un top negru, iar Anastasia, în alb.
,,Sunt foarte încântată să colaborez cu branduri rusești de înaltă calitate. Dacă putem realiza și dezvolta astfel de mărci de produse de machiaj cu o formulă care concurează cu luxul european, cu ambalaje care concurează cu japonezii, cu marketing care va fi invidiat în America, sunt gata să pășesc în aceeași direcție cu ei”, a spus Aliona Shishkova.
La rândul său, Reshetova a recunoscut că, atunci când a aflat despre noul brand, i-a plăcut că accentul se pune pe metode neinvazive de menținere a frumuseții.

,,În mod natural, mă bucur să reprezint o companie care combină brandul cool, o abordare clară a calității și, important, nu ține pasul cu vremurile, ci se află cu câțiva pași înainte în tendințe”, a remarcat tânăra mamă.  
 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante