Fostul iubit al Jannei Friske a dezvăluit detalii surprinzătoare despre relația sa cu artista

Janna Fiske a pierdut lupta cu cancerul pe 15 iunie 2015. Deși a avut sprijinul a mii de oameni, artista din Rusia nu a reușit să învingă boala teribilă. A aflat despre boală în timpul sarcinii și, după naștere, a început să se plângă de dureri de cap.

separator

În septembrie 2013, a încetat să mai apară în public, iar doi ani mai târziu boala a răpus-o, lâsând multă tristețe în rândul fanilor, a publicului și familiei sale.

La 3 ani de la trecerea în neființă, continuă să apară detalii surprinzătoare, neștiute despre trecutul artistei. Un tânăr, cu numele său Petr Nikitin, susține că a avut o relație amoroasă cu artista, în anul 2005 și 2006. Janna se afla în căutarea de dansatori pentru filmarea videoclipului „Лето” și astfel l-a cunoscut pe Petr. Treptat, a început o relație de iubire între cei doi, tânărul fiind mai mic cu 10 ani decât interpreta.

Janna și Petr au petrecut împreună sărbătorile, dar nu au vorbit despre relația lor, astfel încât nimeni nu a bănuit nimic. Potrivit  lui Petr, Janna își dorea un copil:

,,Întotdeauna spunea: Vreau un copil. Desigur, probabil, cu intenția: vreau copilul nostru. Dar nu am pus întrebări de genul „Vrei un copil cu mine sau vrei un copil în general?”, dezvăluie tânărul.

Petr i-a făcut o propunere Jannei, dar căsătoria lor nu a avut loc. Bărbatul este convins că și-a distrus relația cu iubita din cauza geloziei sale. El a început să sufere din cauza inferiorității: Janna era celebră. Ce doi s-au despărțit, dar nu au încetat să comunice. De la ea, el a aflat că are o relație nouă. Și mai târziu s-a dovedit că Janna era bolnavă. Tânărul a dezvăluit mai multye detalii în cadrul unei emisiuni difuzate la postul de televiziune NTV din Rusia:

Doliu în Rusia! S-a stins din viață renumitul artist Iosif Kobzon
Articolul anterior
Cum să previi accentuarea pistruilor după expunerea la soare?
Articolul următor
Alte articole interesante