Fostul mare baschetbalist Kobe Bryant și fiica sa, au murit într-un accident de elicopter

Fostul mare baschetbalist Kobe Bryant, în vârstă de 41 de ani, a murit într-un accident de elicopter. CNN, LA Times și Reuters scriu despre decesul unei legende. Fostul superstar NBA, Kobe Bryant a murit, duminică, într-un accident de elicopter, a anunțat TMZ Sports.

separator
Incidentul s-a produs în Calabasas, California. ”Cu mare tristețe aflăm despre decesul lui Kobe Bryant și a altor patru persoane într-un accident de elicopter în Calabasas. Aeronava a căzut pe un câmp din Las Virgenes, în jurul orei 10:00”, a fost mesajul autorităților din Calabasas pe Twitter, citate de Reuters.

Din primele informații, după prăbușirea elicopterului, aparatul a explodat și niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supraviețuit, în ciua intervenției rapide a pompierilor. Potrivit TMZ, fiica lui Kobe, Gianna Maria Onore, în vârstă de 13 ani, era și ea la bordul elicopterului și a murit în accident.Sportivul și soția sa, Vanessa avea împreună patru fiice – Gianna, Natalia și Bianca și nou-născuta lor Capri. Autoritățile californiene au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele accidentului. În vârstă de 41 de ani, Bryant folosea frecvent elicopterul, un Sikorsky S-76 chopper, chiar și în perioada în care încă evolua în NBA.

Kobe Bryant Kobe, cvintuplu campion al ligii profesioniste, era considerat unul dintre cei mai mari jucători ai NBA din toate timpurile – fiind ales de 18 ori în echipa All-Star în cei 20 de ani în care a jucat pentru LA Lakers.

sursa

Vreme neobișnuit de caldă în următoarele zile. Temperaturi de până la +12 grade
Articolul anterior
Arhiva Moldovei digitalizată, pentru perioada 1811 – 1936, poate fi găsită acum online
Articolul următor
Alte articole interesante