Fostul prezentator TV Alecu Mătrăgună, în prezent medic, s-a vaccinat în Montreal

Fostul prezentator Jurnal TV Alecu Mătrăgună, absolvent al Universității de Medicină din Chișinău, a emigrat acum cinci ani, împreună cu soția sa, în Canada. Acolo și-a continuat studiile în domeniul medicinii, iar în prezent este angajat în Sănătate, în orașul Montreal.

Recent, Alecu s-a vaccinat împotriva Covid-19 și a vorbit despre acest lucru pe pagina sa de socializare. Tânărul medic se arată încântat pentru șansa de a primi vaccinul, dar, în același timp, spune îl întristează faptul că a primit acest vaccin înaintea mamei sale, care este lucrător medical în vârstă ce activează în domeniul sănătății din Republica Moldova.

„Mă gândeam mult la ce anume să scriu sub această poză. Mă gândeam la cât de ambiguu mă simt. Sunt bucuros că fac parte din prima linie și cât de bine lucrează sistemul medical canadian și cât de norocoși suntem că trăim în vremurile acestea când cele mai strălucite minți ale planetei pot crea un antidot în mai puțin de un an.

Iar în acelaș timp mă simt trist că există atâta neîncredere în știință, atâta obscuritate și creiere spălate de informație conspiraționistă. Dar cel mai trist îmi este de la gândul că am fost vaccinat înaintea mamei mele care lucrează în sistemul medical din Moldova”, a mărturisit Alecu Mătrăgună.

China a exportat 224 de miliarde de măști, în zece luni de pandemie
Articolul anterior
Apariție surprinzătoare. Un pui de urs aleargă printre turiști pe o pârtie din Predeal
Articolul următor