Fostul principe Nicolae a devenit tată! Ce nume va purta bebelușul

Fostul principe Nicolae al României a devenit tată. Nepotul regelui Mihai a anunțat pe rețelele de socializare că soția sa, Alina Maria Binder, a adus pe lume o fetiță în data de 7 noiembrie.

separator

Nepotul regelui Mihai a anunțat că micuța va purta numele Maria-Alexandra.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ naşterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea Alina Maria şi fetiţa noastră sunt perfect sănătoase”, a scris principele Nicolae pe Facebook.

„Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor”, a mai transmis el.

Principele Nicolae s-a căsătorit civil cu Alina-Maria Binder în Anglia, în 2017. Cei doi au făcut cununia religioasă în 2018, la Sinaia. Nicolae și Alina se cunosc de mulți ani însă au fost surprinși împreună pentru prima dată în 2016.

Fostul Principe Nicolae mai are o fetiță, Iris Anna. Acesta a anunțat în primăvara lui 2019 că a realizat testul ADN, care a certificat faptul că el este tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan.

Nicolae Medforth-Mills este fiul Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills.

Coronavirus. Grecia impune noi măsuri celor care intră sau ies din ţară
Articolul anterior
A fost aleasă ,,Miss SUA 2020”! Cine este câștigătoarea concursului de frumusețe
Articolul următor
Alte articole interesante