Fotbalistul Dimitrii Tarasov a devenit tată pentru a treia oară

Fotbalistul Dimitrii Tarasov, în vârstă de 34 de ani, a devenit tată pentru a treia oară.

Dimitrii Tarasov a devenit din nou tată: Mi-ai născut 3 copii minunațiFoto: ea.md

Soția sa, modelul Anastasia Kostenko, în vârstă de 27 de ani, a născut un băiat căruia părinții i-au ales numele Alexei.

Dimitrii a asistat la nașterea prin cezariană.

„Draga mea, așa cum mi-ai cerut, am scris acest text din adâncul sufletului, chiar și cu greșeli :), în timp ce tu dormi, înainte de naștere. Îți sunt recunoscător pentru toți copiii noștri, în special pentru fiul meu și tu știi de ce. Vreau să mărturisesc că această perioadă a fost mai complicată pentru noi…

Tu mi-ai născut trei copii minunați!!! Noi am trecut împreună, peste hormoni, depresiile postpartum și așa mai departe timp de trei ani. Dar știu, că pentru tine a fost și mai greu și acum înțeleg cum ție îți este greu!!! Și în ciuda tuturor neînțelegerilor noastre, care se întâmpla ca la toți oamenii, vreau ca tu să știi…Te iubesc, și versurile din acest cântec ți le dedic ție „Mulțumesc pentru zi, mulțumesc pentru noapte, mulțumesc pentru fiu și fiice”. 

P.S. Sunt fericit, vă mulțumesc tuturor pentru susținere”, a scris Dimitrii Tarasov pe pagina lui de Instagram.

Moldova marchează astăzi Ziua Naţională a Portului Popular! Ce evenimente au loc în țara noastră

În fiecare an, în ultima duminică a lunii iunie, în Republica Moldova este sărbătorită Ziua Națională a Portului Popular. Acțiunile sunt desfășurate de Ministerul Culturii, Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, Rezervația Cultural-Naturală Orheiul Vechi și Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial.

Ziua Portului Popular, marcată în premieră în Republica Moldova —  Moldova.org

Sărbătoarea are loc la sediul Muzeului Național de Etnografie, precum și la Rezervația sus-numită, fiind susținută de partenerii de dezvoltare ANTRIM și USAID.

Obiectivul Zilei Portului Popular este valorificarea costumului autentic românesc, cunoașterea pieselor componente ale costumului și a simbolurilor acestuia, promovarea tehnicilor de confecţionare a costumului popular pe plan naţional şi internaţional. În acest an evenimentul se organizează în contextul înscrierii dosarului Arta cămășii cu altiță – element de identitate culturală în Republica Moldova și România în Lista patrimoniului cultural imaterial UNESCO.

În cadrul sărbătorii vor fi expuse cămăși cu altiță și costume tradiționale din colecții publice și private din Moldova, vor evolua colective artistice, se va desfășura un târg al meșterilor populari, publicul va putea participa la ateliere de creație.

Moscova rămâne în alertă și după retragerea mercenarilor Wagner

„Regimul de operaţiuni antiteroriste” instaurat la Moscova şi în regiunea capitalei după revolta grupului paramilitar Wagner rămâne în vigoare duminică, în ciuda schimbării de atitudine a liderului rebeliunii, Evgheni Prigojin.

Live updates: Kremlin says deal reached to end Wagner insurrection

Ample patrule de poliţie au fost desfăşurate de-a lungul drumului principal care duce la ieşirea de sud din Moscova, a constatat un jurnalist AFP, transmite stirileprotv.ro.

În regiunea Moscovei, restricţiile de trafic pe autostrada care leagă Moscova de Rostov (sud-vest), unde rebeliunea Wagner a preluat controlul asupra sediului militar central sâmbătă, înainte de a se retrage, au fost, de asemenea, menţinute duminică, conform unei declaraţii a agenţiei Avtodor, care se ocupă de autostrăzile din Rusia.

Comitetul Naţional Antiterorism (NAK) a ordonat sâmbătă un „regim de operaţiuni antiteroriste” la Moscova, în regiunea acesteia, precum şi în regiunea Voronej, la graniţa cu Ucraina, după ce Evgheni Prigojin a anunţat un marş al luptătorilor săi spre capitala rusă, potrivit Agerpres.

Acest regim conferă puteri sporite agenţiilor de aplicare a legii, inclusiv pentru a desfăşura operaţiuni poliţieneşti.

Astfel, secţiuni mari ale autostrăzii dintre Rostov şi Moscova au fost blocate şi au fost introduse controale de identitate şi de vehicule pe drumuri.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a decretat că luni va fi o zi liberă în contextul situaţiei „dificile”.

Sâmbătă seara, Evgheni Prigojin a anunţat că oamenii săi se „întorc” în taberele lor pentru a evita „o baie de sânge”, după negocieri cu preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko.

Nu a fost clar duminică unde se află Prigojin după retragerea luptătorilor săi din Rostov, Kremlinul spunând că a fost de acord să meargă în Belarus, iar acuzaţiile împotriva acestuia au fost retrase.

Ce au văzut ruşii la televizor în timp ce Wagner înainta cu înverșunare spre Moscova

Mercenari Wagner care patrulează pe străzi, localnici furioși, un documentar despre caviar și Silvio Berlusconi. Astfel de știri au văzut sâmbătă rușii la televizor. Chiar dacă au fost difuzate câteva secvențe despre rebeliunea grupării, evenimentele nu au fost prezentate la adevărata lor gravitate, relatează The Guardian. 

Forțele militare ale grupării Wagner pe străzile din Rostov. Foto Profimedia

Rebeliunea Wagner, care a durat doar 24 de ore, a reprezentat, posibil, cea mai directă provocare la adresa regimului președintelui rus Vladimir Putin, de la tentativa de lovitură de stat din anul 1991. 

How did the Wagner Group leader come to be in conflict with the Russian  state? | CBC News

Liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a transmis sâmbătă dimineața că se afla în cartierul general al armatei lui Putin din orașul Rostov, un centru-cheie pentru asaltul Rusiei asupra Ucrainei, și că a preluat controlul asupra unor situri militare.  

Postul de televiziune Pervîi Kanal, un instrument de propagandă al Kremlinului, a difuzat declarația liderului Wagner cu privire la revoltă și precizările potrivit cărora oamenii săi au fost atacați de artilerie și elicoptere în drum spre orașul Rostov pe Don. 

Ulterior, gazda Ekateriena Andreeva a afirmat că declarațiile „bucătarului lui Putin” referitoare la atac sunt false. „Primul semn este lipsa oricăror alți martori”, a declarat ea.  

În aceeași ordine de idei, la știrile de la ora trei, televiziunea de stat din Rusia a prezentat imagini din orașul Rostov pe Don în care mercenarii Wagner erau surprinși patrulând pe străzi. De asemenea, într-o altă secvență sunt văzuți localnici furioși care încercau să-i provoace pe luptători. Spre exemplu, un bărbat care avea o bicicletă a fost surprins mustrându-i pe mercenari. 

Totuși, liderii televiziunilor de stat ruse au încercat să evite să vorbească despre tentativa de lovitură de stat. La scurtă vreme după discursul televizat de sâmbătă al liderului de la Kremlin, posturile TV au difuzat un documentar despre viața fostului premier italian Silvio Berlusconi, care a murit la 12 iunie. 

În aceeași ordine de idei, un alt canal a difuzat un documentar despre producția ilegală de caviar, iar Russia Today a dat vina pe Occident, spunând că serviciile secrete americane și britanice se află în spatele revoltei. 

„Au avut un corespondent în Rostov mai devreme care a recunoscut că oamenii au cumpărat de teamă combustibil etc.”, a afirmat Francis Scarr, reporter al BBC. „Deci, cu siguranță nu o ignoră în totalitate, dar încearcă în mod clar să o minimalizeze”, a afirmat  Scarr.

sursa

În Chișinău, un loc de veci ajunge să coste și 6 mii de euro
Articolul anterior
Video! Șapte tineri din Moldova au reușit să-i convingă din nou pe jurați și s-au calificat în următoarea etapă a concursului SuperStar
Articolul următor