Fotbalistul Igor Armaș și-a vândut colecția de tricouri pentru a ajuta un adolescent care suferă de leucemie

Gest emoționant al lui Igor Armaș. La câteva zile după ce și-a anunțat retragerea de la echipa națională, căpitanul tricolorilor a decis să-și vândă colecția de tricouri adunate de-a lungul carierei.

La nici o zi, s-a găsit și un cumpărător care va plăti 2500 de euro, iar banii vor fi donați pentru tratamentul tânărului portar de la CSCT Buiucani, Marius Sorocean, care a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică acută și este internat la Institutul Oncologic din Chișinău, transmite fmf.md

„Este vorba de o colecție de aproximativ 60 de tricouri de la jucători cu care m-am întâlnit pe terenul de fotbal sau în viață. Fiecare tricou are propria poveste, a aparținut unui adversar demn sau unei persoane. Vreau ca banii acumulați să fie donați pentru tratamentul lui Marius. Cu toții trebuie să facem tot posibilul pentru a-l ajuta pe acest tânăr”, a declarat Igor.

Colecția conține tricouri ale unor jucători cunoscuți precum Andrei Arshavin, Axel Witsel, Yussuf Poulsen, Seydou Doumbia, Alexander Erokhin, Martin Braithwaite, sau și alți jucători ai naționalei Republicii Moldova. 

Recent, jucătorii și stafful selecționatei Moldovei s-au alăturat tuturor persoanelor de bună credință care îl susțin pe tânărul Marius Sorocean. Pe lângă un ajutor material, Marius va primi și un cadou special – tricoul naționalei Moldovei cu autografele jucătorilor!

În ultima săptămână, echipa FMF de asemenea a colectat fonduri, care vor fi direcționați pentru tratamentul bolii. 

Toate detaliile conturilor la care se pot face donațiile le găsiți pa pagina de Facebook a clubului CSCT Buiucani.

Doi bărbați din Capitală au primit diplome de merit din partea polițiștilor, după ce au reținut un hoț
Articolul anterior
Carla’s Dreams, despre omul din spatele măștii: ,,Nu m-a adus cocorul, am prieteni, am familie”
Articolul următor
Alte articole interesante