Fotbalistul moldovean care va evolua în următorii ani pentru campioana Greciei, Olympiacos FC

Pagina oficială a echipei din Grecia Olympiacos FC Pireaus i-a urat bun venit fotbalistului din Moldova Oleg Reabciuck pentru perioada 2021-2025. Potrivit unor surse neoficiale, echipa din Grecia a cheltuit 3.5 milioane de euro pentru acest transfer.

Din 2019, Oleg Reabciuk a evoluat în liga superioară din Portugalia pentru echipa FC Paços de Ferreira, transmite diez.md.

În sezoanele 2017-2019, Oleg Reabciuk a evoluat pentru FC Porto „B”. Jucătorul nostru a câștigat cu echipa FC Porto B, Premier League International Cup, un turneu pentru cluburile de fotbal din Europa de până la 23 de ani.

Moldoveanul are 22 de ani și postul lui pe teren este fundaș lateral stânga. Acesta s-a mutat în Portugalia la vârsta de patru ani.

Însă în acest an, Reabciuk a debutat la echipa națională în meciul cu Coasta de Fildeș. Meciul s-a încheiat cu înfrângere pentru echipa noastră cu scorul de 1-2. Oleg are 24 de prezențe în naționala de seniori a Republicii Moldova.

Echipa la care s-a mutat Oleg, Olympiacos FC, este cea mai titrată echipă din Grecia, câștigând campionatul de 45 de ori, de 28 de ori Cupa Greciei și de patru ori Supercupa Greciei. De asemenea, are o prezență regulată în grupele Ligii Campionilor.

Covid-19: un copil de 3 ani a făcut accident vascular cerebral
Articolul anterior
Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își modifică programul de lucru
Articolul următor
Alte articole interesante