Foto! 17 bunici au creat un colțișor de vis pentru copii, în Canada

Nata Albot își inspiră urmăritorii virtuali cu o nouă postare impresionantă. Jurnalista stabilită în Canada nu uită să dezvăluie publicului frumusețile și partea a bună a destinațiilor locale, dar și să le vorbească canadienilor despre Moldova.

separator
Recent, Nata a descoperit un loc de atracție interesant pentru copii. Este uimitor faptul cum a apărut această activitate și atrage atât pe adulți, cât și pe cei mici.

,,Les Gerbes d’Angelica, a place to visit for the amazing story behind.

17 pensionari s-au unit grămadă și au zis “da chiar n-am de gând să mă băbesc și moșnegesc” sau ceva de genu’. Au pus mână de la mână și au cumpărat niște terenuri. Au creat apoi un ONG și au construit pe acele terenuri niște grădini tematice. Vara aceste grădini pot fi vizitate pentru bogăția de flori, plante și legime. De Paști – pentru chasse aux oeufs, iarna cu mâinile proprii aceștia amenajează un parc de luminițe, decor, etc”, scrie Nata Albot.

,,Toți 17 sunt implicați în confecționat decor, amenajat, supravegheat trafic, parcare, interpretat rolul lui Moș Crăciun și Regina Zăpezii sau vândut ciocolată la butic.

O parte din veniturile adunate merg spre susținea unei bănci alimentare locale, care oferă mâncare gratuită celor aflați într-o situație precară. Ah, era să uit. Și-au cumpărat o casă mare și majoritatea locuiesc în ea, chiar în apropiere de locul cu pricina. Uitați-vă la ei prin poze, ca să țineți minte și această față a pensionării. Asta dacă n-ați băut cumva elixirul tinereții veșnice și credeți că nu vă paște această etapă a vieții”, mai comunică jurnalista.

E ingenios, nu-i așa?     

Cine este noul proprietar al Aeroportului Internațional Chișinău?
Articolul anterior
19 județe din România intră sub cod galben de viscol și zăpadă
Articolul următor
Alte articole interesante