Foto! Atunci și acum – cum arătau vedetele cu zece ani în urmă!

Le vezi în fiecare zi, dar mai ții minte cum arătau vedetele din țara noastră acum, zece ani? Unele dintre ele parcă au oprit timpul în loc, iar altele au trecut prin schimbări radicale de look. Așa că am scotocit pe profilurile paginilor de socializare ale acestora, unde s-a pornit un adevărat #tenchallenge, iar vedetele și-au scos pozele before & after. Te las să vezi și tu!

separator

Sorina Obreja – „Atunci viața mea era despre mine, acum viața mea e despre noi. Marea mea schimbare!”Victoria Roșca – „Atâtea lucruri frumoase s-au întâmplat în viața mea în ăștia 10 ani. Mulțumesc universului pentru tot!”

Gloria Gorceag – „Sunt 10 ani de atunci!” Marcela Dedin – „Frumoasă provocare zilele acestea: să ne amintim cum eram și ce făceam acum 10 ani! Ei bine poza e de peste 10 ani, chiar peste 11! Găsiți diferențele și asemănările!”

Korenelia Ștefăneț – „10 ani în urmă eram o copilă inocentă, naivă, dar la fel de zâmbitoare, la fel de îndrăgostită de muzică, de viață. Cu lumină în ochi și suflet!

Olga Manciu – „Schimbările sunt mereu binevenite spre bine!”

Nata Albot – „10 ani toți ai mei. Și mie-e trist, și-mi e bine. Am pierdut ce am avut mai scump, am îngenunchiat, apoi m-am ridicat și mers mai departe. Eu știu că nu sunt o excepție și tot omul are câte o durere de trăit la un moment dat. Dacă viața voastră nu se sfârșește în acel moment, înseamnă că universul a decis să vă ofere darul vieții mai departe. Iar voi trebuie doar să alegeți să vă bucurați de el, în pofida la toate. Eu așa am ales!”Lili Lozan – „Provocarea instagramului, adică, diferența de zece ani în fix două poze daaa… când au trecut cei 10 ani? Dar au fost 10 ani frumoși, mulțumesc Doamne. Așadar, ce ziceți acceptați provocarea!”Cristina Evtodii – Marcu  – „Unii spun că m-am schimbat mult ca și aspect fizic. Vă asigur însă, că mai mult m-am schimbat pe interior. Wow, și ce schimbare! Oamenii cu care nu ne-am văzut de 10 sau 5 ani practic nu mă recunosc. Peste 10 ani chiar pot accentua ideaa /Dacă investești în personalitatea ta, în cunoștințele tale și mergi doar înainte – te vei bucura de succes și împlinire!/ Și dacă e să-mi dau un sfat, mie, Cristinei de acum 10 ani, mi-aș sugera să mă bazez mai puțin pe ce a rămas în trecut și să mă focusez pe ceea ce este în prezent. Asta, fac acum, e ceea ce am însușit abia după 25 …”

Olga Blanc

 Tatiana Spânu – Cu 10 ani în urma eram blondă. Acum doresc să fiu cât mai naturală, în toate. Câte s-au schimbat în 10 ani… nu doar culoarea părului. Am devenit mai matură, am devenit alta!”
Tatiana Ustica – „10 ani! Sunt mulți? Sunt puțini? La această întrebare încerc să răspund din momentul când a fost lansată provocarea Liei Pogolșa, provocare pentru care nu pot decât să îi mulțumesc, pentru că m-a făcut să răscolesc prin poze și prin amintiri. Da, fără îndoială există o diferență între „atunci” și „acum”. Mai puțin aspectul fizic, în schimb nivelul de dezvoltare intelectuală este altul azi. În 2009 finisam studiile la ASEM și azi mă mândresc cu 10 ani de experiență. Nu voi deschide multe paranteze, pentru că o voi face pe 26 ianuarie (fiți alături pentru a afla mai multe detalii). Mă pot mândri nu doar cu creștere profesională mereu în „crescendo”, ci și cu familia frumoasă pe care o am – soțul și cei doi copii cărora le datorez tot! Știți ce îmi doresc pentru următoarea provocare din 2029? Să nu existe nici o diferență în ce privește aspectul fizic, astfel ca să demonstrez o dată în plus despre importanța produselor BIO, ale căror promotoare sunt și să mă pot mândri cu realizări mari și proiecte frumoase. Dar voi? Cu ce reușite vă mândriți?”
Și vedetele internaționale au acceptat provocarea de a publica fotografii cu o istorie de zece ani.

Jenifer LopezAnfisa Cehova

Madonna

Ziua Națională a Culturii: Iată cine sunt laureații Galei Premiilor din acest an!
Articolul anterior
Vine primăvara? Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile
Articolul următor
Alte articole interesante