Foto. Bradul de Crăciun din Capitală a fost instalat în spatele Arcului de Triumf

În Chișinău a fost instalat Pomul de Crăciun. Pentru prima dată aceasta nu a fost amenajat în spațiul PMAN, ci în spatele Arcului de Triumf. Potrivit comunicatului emis de primărie, bradul din centrul Chișinăului este unul artificial, de 20 de metri înălțime, același care a fost utilizat și în anii trecuți.

separator
În prezent, serviciile municipale decorează instalația cu 1000 metri liniari de ghirlande electrice, iar în zilele următoare vor fi instalate 2800 de globuri colorate.

De asemenea, în perimetrul Pieței Marii Adunări Naționale și de-a lungul aleii pietonale din bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Pușkin și str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, vor fi instalate în total 3 km de ghirlande electrice, cu beculețe LED.

Mai mult, pe bulevardul principal al capitalei, de la Piața D. Cantemir până la str. Ciuflea, va fi conectat iluminatul decorativ de sărbătoare, 170 de elemente luminoase în formă de fulgi, instalate pe pilonii electrici.

Iluminatul decorativ va fi conectat și pe arterele principale din sectoarele orașului, inclusiv pe Viaduct, bd. Dacia, str. Ion Creangă, str. Alba Iulia, str. Alecu Russo etc.

Epidemiolog: Franța ar putea reveni la o viață normală post-Covid în toamna anului viitor, în condițiile unui program major și eficient de vaccinare a populației
Articolul anterior
Foto. În Chișinău, un moldovean și-a instalat geamuri pe peretele lateral al blocului nou construit
Articolul următor
Alte articole interesante