FOTO! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, momente tandre la bancomat! O răsfața cu săruturi dulci în timp ce așteptau banii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, s-au căsătorit anul trecut, în luna august. Cei doi au avut o nuntă de poveste, iar cântăreața a optat pentru o rochie simplă de mireasă, care-i punea silueta perfectă în evidență.

Artiștii trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și nu pa să se plictisească deloc unul de celălalt.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, moment romantic în public

Când dragostea e mare, nu mai contează unde ne aflăm. Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt căsătoriți de mai bine de un an, iar iubirea lor e la fel de puternică ca la început. Deșiîn ochii multora sunt încă foarte tineri, Edward Sanda și Cleopatra Stratan au făcut un pas foarte important în viața lor în momentul în care au decis să se căsătorească, fiind convinși de faptul că iubirea lor nu se va sfârși niciodată. Se pare că dragostea dintre ei a fost mai puternică decât orice, iar acum se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. 

Paparazzi WOWbiz i-au surprins pe cei doi artiști într-un mall din capitală, în timp ce scoteau bani de la bancomat. Cea care a efectuat întreaga operațiune a fost Cleopatra, iar soțul el o sprijinea cu îmbrățișări tandre și săruturi dulci. A durat ceva vreme, semn că artista a întâmpinat ceva probleme cu cardul bancar, în spatele lor făcându-se coadă mare de oameni. Edward s-a mulțumit cu alintarea soției, în timp ce o supraveghea atent, să vadă câți bani urmează să pună în portofel. După ce au reușit să scoată cașcavalul, au plecat la cumpărături împreună, Edward Sanda luându-și frumoasa soție de gât, mergând apropiați, ca doi porumbei îndrăgostiți.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac echipă acasă și pe scenă

Cu toții se întreabă dacă într-un cuplu este tocmai bine ca ambii parteneri să împartă același job. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au spus cum stau lucrurile în cazul lor și cum se înțeleg atunci când sunt nevoiți să împartă scenă, dar și spațiul personal de acasă.

„Edward: E minunat, e foarte bine. Nu simțim că depunem efort sau că e ceva greu, că dacă suntem naturali și ne place, totul decurge frumos. 

Cleopatra: Noi suntem de fapt o echipă. Nu jucăm unul împotriva altuia, ci unul pentru altul.”, au dezvăluit Cleopatra Stratan și Edward Sanda pentru WOWbiz.ro. 

sursa: www.wowbiz.ro

Comisia Europeană le cere statelor membre să înăsprească condiţiile de intrare în UE pentru cetăţenii ruşi: „O viză valabilă nu va mai fi de ajuns”

Comisia Europeană le-a cerut vineri statelor UE să fie mai restrictive în acordarea de vize pentru cetăţenii ruşi şi să intensifice controlul frontierelor, în contextul în care mii de ruşi încearcă să-şi părăsească ţara pentru fugi de mobilizarea parţială decretată de preşedintele Vladimir Putin.

Kremlin de Moscú - EcuRed

„O viză valabilă nu va mai fi de ajuns pentru a intra în UE. Autorităţile de frontieră vor trebui să efectueze controale de securitate suplimentare” în cazul cetăţenilor ruşi, a indicat comisarul european pentru afaceri interne, Ylva Johansson, potrivit AFP, preluată de Agerpres. 

Aceste noi „orientări”, transmise de Bruxelles statelor UE, „se referă numai la vizele de scurt sejur şi la controalele la frontiere, nu şi la azil. Azilul rămâne un drept fundamental”, a adăugat comisarul european. 

„Ca urmare a noului context de securitate, statele membre sunt invitate să reexamineze vizele deja acordate” cetăţenilor ruşi, a mai cerut reprezentanta Comisiei Europene. 

După mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti anunţată pe 21 septembrie de Putin, în statele UE au intrat de atunci între 10.000 şi 20.000 de persoane în plus faţă de numărul celor din perioada similară a anului trecut, dar numărul cererilor de azil este nesemnificativ, a precizat comisarul european. 

De acum înainte, o cerere de viză Schengen pentru cetăţenii ruşi ar trebui să fie efectuată în statele de origine ale acestora, iar „examinarea cererii va trebui să fie foarte restrictivă” şi „dacă apar îndoieli că solicitantul unei vize Schengen va rămâne în UE mai mult de 90 de zile, viza Schengen nu va trebui acordată”, a mai indicat Ylva Johansson. Ea a admis însă că emiterea şi revocarea vizelor ţin de competenţa statelor UE.

Șeful centralei Zaporojie a fost răpit de ruși

Rușii l-au răpit pe directorul general al centralei din Zaporojie și nimeni nu știe unde se află în acest moment, a declarat președintele companiei nucleare ucraineană de stat Energoatom, Petro Kotin, potrivit Ukrainska Pravda și Ukrinform.

Oficial ucrainean: Șeful centralei Zaporojie a fost răpit de ruși

”La 30 septembrie 2022, în jurul orei 16:00, Igor Murashov, directorul general al centralei nucleare din Zaporojie, a fost reținut de o patrulă a rușilor pe drumul de la centrală spre Energodar. Mașina a fost oprită, el a fost reținut cu forța, legat la ochi și dus spre o destinație necunoscută. Deocamdată nu există nicio informație despre locul unde se află Igor Murashov sau despre soarta acestuia”, a scris Petro Kotin pe canalul său de Telegram, transmite hotnews.ro.

Președintele Energoatom precizează că directorul general al centralei este principalul responsabil pentru securitatea nucleară și radiologică a centralei, iar reținerea acestuia reprezintă un pericol pentru funcționarea celei mai mari centrale nucleare din Europa.

Kotin a cerut militarilor ruși și angajaților Rosatom care ocupă ilegal centrala să îl elibereze pe șeful centralei pentru a menține o bună funcționare a centralei nucleare Zaporojie.

De asemenea, el a cerut directorului general al AIEA, Rafael Grossi, și președintelui Asociației Mondiale a Operatorilor Nucleari, Tom Mitchell, să ia toate măsurile pentru a se asigura că Murashov este eliberat imediat din captivitate.

De la începutul războiului, peste 9.000 de oameni au fost dați dispăruți în Ucraina

Autoritățile ucraine au declarat că de la începutul invaziei pe scară largă a Ucrainei de către Rusia, peste 9.000 de civili au fost dați dispăruți în țară. Dintre aceștia, au fost găsite doar 2.241 de persoane.

Фильтрация, Мариуполь, фото

Federația Rusă echivalează civilii ucraineni cu prizonierii de război, conform organelor de stat ucrainene. Printre aceștia se numără foști polițiști și chiar voluntari.

„Societatea nu ar trebui să lase acest lucru nesupravegheat”, a spus Aleksandr Kononenko, reprezentant al comisarului pentru drepturile omului în sectorul de securitate și apărare al Ucranei, în timpul unui briefing despre „Răpirile masive de civili ucraineni de către armata rusă”, conform Focus.

El a făcut, de asemenea, apel la comunitatea internațională și la Crucea Roșie să crească presiunea asupra țării agresoare pentru a elibera ucrainenii și a-i trimite acasă.

El a cerut, de asemenea, cetățenilor care se află în teritoriile ocupate să raporteze cazurile de persoane dispărute la Poliția Națională a Ucrainei și la alte agenții de aplicare a legii.

Blue Air suspendă toate zborurile din România „începând de astăzi și până luni”
Articolul anterior
Un mire și-a dat de gol mireasa, în fața invitaților, că l-a înșelat. Le-a arătat pe un proiector imagini din dormitor
Articolul următor