Foto. Cum arată întoarcerea la grădiniță după coronavirus, în Franța

O fotografie surprinsă în curtea unei grădinițe din Franța a stârnit numeroase discuții pe rețelele sociale, mulți oameni arătându-se șocați de felul în care ne-a schimbat viețile pandemia de coronavirus. Copii de trei ani, obligați să se joace singuri, fiecare în ”pătrățelul” lui.

separator
În imaginea făcută publică pe Twitter pot fi văzuți câțiva copii de trei și patru ani, care sunt obligați să se joace în curtea grădiniței, singuri, în spații de izolare.

Dacă înainte copii din grădinițe se jucau împreună, iar distracția era în toi, acum, în timpul pandemiei de coronavirus, ei au fost obligați să se joace singuri, în pătrate trasate de educatoare, pentru a respecta distanțarea socială.

Această fotografie a fost surprinsă în orășelul Tourcoing, situat la granița cu Belgia, scrie a1.ro.

”Nu pot să trec peste această imagine.”, a scris istoricul Laurence De Cock, care a postat imaginea pe Twitter: ”E sfâșietoare. Nu putem numi asta grădiniță. Poza asta va sta în manualele de istorie”, a mai scris el.

De asemenea, pe internet au apărut alte imagini în care copii sunt nevoiți să ia lecții la distanță, pentru a respecta distanțarea socială.

”Copiii se joacă, dansează, sar și râd împreună, dar fiecare din pătrățelul lui. Ceea ce am văzut nu e o pedeapsă.”, a spus și jurnalistul Lionel Top.

Aprobat! Vine ajutorul de 100 de milioane de euro acordat Republicii Moldova de către Uniunea Europeană
Articolul anterior
Shobushi, primul luptător de sumo ucis de noul coronavirus, la doar 28 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante