Foto! Cum arată scuarul de pe strada Vasile Dokuceaev după renovare

Astăzi a fost inaugurat, după renovare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al municipiului Chișinău.

separator

Reabilitarea scuarului care se află la intrare în clădirea Centrului Medicilor de Familie nr. 7 a inclus reconstrucția scărilor instituției, aleilor pietonale, amenajate în pavaj, renovarea gazonului (care este dotat cu irigare automată), instalarea iluminatului public pietonal și a mobilierului urban.

Totodată, au fost construite rampe de acces pentru persoanele cu mobilitate redusă, precum și pavaj tactil.

De asemenea, pe întreg perimetrul scuarului au fost amenajate 30 de locuri de parcare, prevăzute pentru vizitatorii instituției medicale. Pentru securitatea obiectivului, municipalitate a instalat și sistem de supraveghere video.

Potrivit Primăriei Chișinău, lucrările de reabilitare a scuarului au început la 12 august, din bugetul municipal în acest sens fiind alocate cca 2,3 milioane de lei.  

Ursula von der Leyen, mesaj de felicitare pentru Maia Sandu: ,,Uniunea Europeană este gata să susțină Moldova”
Articolul anterior
11 grădinițe din țară se află în carantină, după cazuri confirmate de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante