Foto. Femeia care a fugit din spital a fost găsită. Cum sunt echipați medicii de la ambulanță

Deschide.md publică în exclusivitate o fotografie din momentul în care femeia care a fugit cu copilul său din spital sunt luați astăzi de ambulanță și transportați înapoi la spitalul din capitală.

separator
Femeia a fugit cu copilul său ieri seara de la Spitalul Municipal de Boli Contagioase pentru copii, aceasta a fost identificată în satul Prepelița, raionul Sângerei, ea a fost convinsă de mama și bunica să se întoarcă la spital. La fața locului au fost prezenți și oamenii legii, dar n-a fost nevoie de intervenția lor.

Odată ajunsă cu copilul la Unitatea de Primire Urgentă a spitalului, medicii au examinat copilul în vârstă de 9 ani și i-au comunicat că acesta prezenta simptome de coronavirus și că ar urma să fie pus în carantină. Mama, însă a refuzat, l-a bruscat pe medic, după care și-a luat copilul și a părăsit spitalul.

Nici de la ea și nici de la copil nu au fost prelevate probe pentru coronavirus. Medicii au anunțat poliția despre aceasta în jurul orei 20:00, iar în acest caz a fost înregistrat un material la IP Centru.

,,Stăm acasă voluntar”, campanie inițiată de Ala Nemerenco
Articolul anterior
Incontinența urinară sau intestinală nu sunt o problemă. Oferă-le un ajutor de încredere celor dragi!
Articolul următor
Alte articole interesante