Foto! În centrul Capitalei s-au aprins luminițele Târgului de Crăciun!

Luminițele Târgului de Crăciun, organizat de Guvernul Republicii Moldova, s-au aprins aseară, 21 decembrie în inima capitalei.

separator
Festivitatea de inaugurare a Târgului de Crăciun a continuat cu un concert extraordinar susținut de Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band.

Pe parcursul celor 3 săptămâni, în cadrul târgului se vor desfășura concerte în toate zilele de weekend, de Crăciun și de Revelion. Printre artiștii care vor încânta vizitatorii se numără Valy Boghean, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Katharsis, Anișoara Puică și mulți alții. Târgul se va încheia în data de 10 ianuarie cu o Gală-concert și Tombola de Sărbători.Spațiul de lângă Piața Marii Adunări Naționale întâmpină oaspeții cu o atmosferă magică, creată de mii de luminițe și ghirlande. Pentru vizitatori sunt amenajate mai multe zone de agrement: ei vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun, se vor distra la carusele, își vor face poze memorabile, vor savura din deliciile culinare de iarnă și vor putea cumpăra cadouri autohtone pentru cei dragi.

Târgul va fi deschis zilnic, de la ora 12:00 până la ora 22:00, în zilele de odihnă – între 10:00 și 22:00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02:00 după miezul nopții.   

Una dintre fiicele maestrului Gheorghe Urschi se implică în politică
Articolul anterior
Meteorologii, în alertă! Un ciclon gigantic intră în scurt timp în România
Articolul următor
Alte articole interesante