Foto! În PMAN, a fost dat startul Caravanei de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor

Bucuria copiilor, cu mașini de pompieri adevărate și decorațiuni în spiritul sărbătorilor de iarnă! Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a dat start Caravanei de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor. Peste 20 de autospeciale de intervenție ale salvatorilor și pompierilor aranjate cu luminițe și decorate cu ornamente au ajuns în capitală.

separator
Coloana Caravanei a intrat în Piața Marii Adunări Naționale, unde mașinile au fost instalate pentru a fi admirate de toți doritorii. Mai mulți copii au fost premiați cu dulciuri și cadouri. O mulțime de oameni a făcut poze cu autospecialele împodobite, iar Caravana de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor s-a pornit cu cadouri pentru micuții pacienți de la Institutul Oncologic din capitală.

Caravana de Crăciun a Salvatorilor și Pompierilor va continua și pe data de 25 decembrie în multe raioane ale țării, unde mai mulți copii se vor bucura de cadouri, dar și de autospecialele decorate.

Evenimentul se desfășoară tradițional în fiecare an în Ajun de Crăciun pe stil nou și are drept scop prevenirea situațiilor de risc în preajma sărbătorilor de iarnă.  

Video! S-au călcat în picioare pentru cadouri gratuite. Mai mulţi oameni au fost spitalizaţi
Articolul anterior
La Aeroportul Chișinău începe construcția unui nou terminal. Iată cum va arăta!
Articolul următor
Alte articole interesante