Foto. Mihai Constantinescu este condus pe ultimul drum!

Mihai Constantinescu a fost decorat post mortem cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler. Garda de onoare a stat lângă sicriul acoperit cu drapel și plin de flori tot timpul slujbei.

separator
Au venit să-l însoțească pe ultimul drum mulți artiști, foști colegi de-ai lui Mihai Constantinescu. Printre aceștia, Marius Țeicu, Octavian Ursulescu, Keo, Cornelia Catanga, Horia Moculescu, Silvia Dumitrescu. Simona, soția lui Mihai Constantinescu, a asistat împietrită de durere.Marius Țeicu a venit cu soția și a intrat în biserică cu ochii în lacrimi. ”Mihai Constantinescu a fost un model pentru toate generațiile, suferim cumplit ca a dispărut dintre noi”, a spus Cornelia Catanga.

Mihai Constantinescu este condus de ultimul drum. Îl plâng soția, prietenii și milioanele de fani. Nedezlipită de sicriul cu trupul artistul se află soția acestuia, Simona Secrier. Apropiații au venit de la primele ore ale dimineții pentru a aprinde o lumânare și a-și lua rămas bun de la Mihai Constantinescu. Biserica este inundată de o lumină divină, de la candelele aprinse în jurul sicriului, transmite wowbiz.ro.    

sursa foto: www.click.ro; www.wowbiz.ro

Dădacele și bucătarii din școli și grădinițe vor primi salarii mai mari
Articolul anterior
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează după 3 luni de căsnicie
Articolul următor
Alte articole interesante