Foto. Panglică roșie, tăiată de către conducerea raionului în WC-ul unui gimnaziu din Moldova

O poză apărută în mediul virtual a lăsat mască internauții. În Moldova, se taie panglici roșii până și la renovarea WC-urilor din școli. Așa o ,,manifestație” a avut loc în raionul Râșcani. Conducerea taie o panglică roșie care este ținută de doi elevi în WC-ul gimnaziului din localitate.

separator

,,Demnitarii moldo s-au apucat de tăiat panglici roșii în WC. Președintele raionului Rîșcani, un deputat, directoarea școlii și primarul din s. Hiliuți la inaugurarea unui grupa sanitar. Oaspeții au fost primiți cu pâine și sare, cum altfel?”, scrie, pe facebook, curaj.tv.

Și Ala Nemerenco, ex-Ministru al Sănătății, a venit cu o reacție, pe pagina sa de facebook:

”Suntem blocați în pandemie și înecați în covid. Oamenii mor și numărătoarea a trecut de mie. Economia la pământ. Izolați de toată lumea. În topul rușinii. Parlamentul mai mult închis decât în lucru. Și în acest timp deputații socialiști ocupați cu tăiatul panglicilor roșii prin WC. (Președintele probabil va veni cu suita sa la sfințire).

Meleagul nostru mai jos decât atât nu a fost adus de nimeni în toată istoria sa. “Țucumberii” ăștia îs talentați rău la prostie…

Foto credit CurajTV. Deschiderea festivă a grupului sanitar din gimnaziul s.Hiliuți, r.Rișcani”, a menționat ex-ministra Sănătății.

Oxana a reușit să slăbească 23 de kg! Urmează-i exemplul. Începe și tu lupta cu kilogramele în plus!
Articolul anterior
Protest în Capitală. Zeci de oameni au investit bani în apartamente noi, dar nu le-au mai văzut
Articolul următor