Foto! Președinta aleasă, Maia Sandu, a ieșit în fața protestatarilor!

În fața Protestatarilor a ieșit președinta aleasă Maia Sandu.
„Vă mulțumesc că ați mers alături de noi. Iar ca toate promisiunile mele să devină realitate trebuie să scăpăm de hoții din parlament”, a spus Maia Sandu.

Maia Sandu, în fața mulțimii:

,,Vă mulțumesc frumos pentru că sunteți astăzi aici. Pentru a ne apăra democrația. Pentru a ne apăra votul. Pentru a ne apăra dreptul să avem o țară fără corupție. Fără sărăcie. O țară în care să ni se facă dreptate.

Ce face această majoritate PSRM-Șor? În situația în care țara este în plină criză pandemică, sanitară, economică, criză în agricultură, oamenii mor în spitale pentru că nu au medicamente și nu sunt echipamente, oamenii trec prin timpuri foarte grele, PSRM-Șor se ocupă de reducerea atribuțiilor președintelui. Asta este grija lor. Ei au înțeles că noi vom face ordine în țară, că vom opri hoțiile, vom crea oportunități pentru oamenii care muncesc cinstit . (…) Hoții s-au speriat și încearcă să-și bată joc de votul nostru. Vom merge mai departe să scoatem toți hoții de la putere”.

Oamenii scandează „Jos corupția”, ,,Victorie, Victorie”, „Noi suntem poporul”, „Anticipate” și „Jos mafia”, „Jos Dodon”.

Recomandările poliției pentru oamenii care au ieșit să protesteze în fața Parlamentului
Articolul anterior
Italia introduce restricții de călătorie în perioada 21 decembrie – 6 ianuarie
Articolul următor
Alte articole interesante