Foto! Scuarul Mezon din sectorul Râșcani a fost renovat. Cum arată acum!

Încă un loc de odihnă amenajat pentru locuitorii capitalei. Lucrările la scuarul Mezon de pe bd. Moscova, din sectorul Râșcani al capitalei, inițiate în luna august a anului trecut, au fost finalizate.

separator
În parc au fost reabilitate aleile pietonale, au fost instalate iluminatul public decorativ, mobilierul urban și coșurile de gunoi. Lucrările au costat 3,3 milioane de lei, surse alocate din bugetul municipal.

În anul curent, în scopul realizării proiectelor de amenajare a spațiilor publice, pentru fiecare sector au fost prevăzuți din bugetul municipal câte 5 milioane de lei.

Proiectele care urmează să fie realizate în acest an sunt: – Parcul Alunelul, sectorul Buiucani, finalizarea celei de a doua etape a proiectului, – Reabilitarea Scuarului din str. Bucuriei, sectorul Buiucani, – Modernizarea Parcului din str. Miron Costin, sectorul Rîșcani, – Modernizarea Aleii pietonale din bd. Mircea cel Bătrîn, sectorul Ciocana, – Reconstrucția totală a parcului La Izvor. Alte proiecte pe care autoritățile își propun să le realizeze, cu ajutorul partenerilor, sunt: – Amenajarea unui parc în zona adiacentă a Circului, – Reabilitarea Grădinii Publice ,,Ștefan Cel Mare și Sfînt”, – Reabilitarea Parcului Catedralei Mitropolitane ,,Nașterea Domnului”.  

sursa: www.unimedia.info

Video. 9 polițiști, filmați cum împart între ei mita luată de la șoferi
Articolul anterior
Nu e Tina Karol! Cine e de fapt iubita lui Dan Bălan
Articolul următor
Alte articole interesante