Fotografa Marianna Petrenko a părăsit Olanda. Care este noua destinație a familiei?

Provocările și aventurile se țin lanț în familia stilistei Marianna Petrenko. În vara anului trecut, fotografa își anunța prietenii virtuali că pleacă din Moldova, împreună cu familia sa, după ce au luat decizia de a se muta în Olanda.

separator
În aproape un an, după o experiență intensă în această țară, fotografa împreună cu soțul ei, specialistul în IT, Sebastian Zavadschi, și cei patru copii ai cuplului, au hotărât să schimbe ,,țara lalelelor” pe… Atlanta.

Familia a început o nouă viață în Atlanta, SUA:

,,Noi suntem deja în drum spre Marea Aventură a vieții noastre! Vă invităm să descoperiți și voi state, capitale și orașe noi, vă promitem cele mai adevărate emoții și experiența noastră, care poate să vă fie utilă în caz că vă aventurați și voi spre mari descoperiri”.

Soții Zavadschi au promis că, de acum încolo, vor fi mult mai activi în mediul online și vor povesti lucruri interesante și curioase despre viața lor de peste Ocean, pe youtube, acolo unde și-au creat un vlog de familie:

„Dear friends, we did it! Stați conectați, vă vom povesti și arăta multe istorii despre experiența noastră din SUA. Vom fi deschiși și sinceri în tot ce ni se întâmplă, pentru a vă informa și pe voi despre diferențe și curiozități trăite aici. Toate filmele vor fi publice pe canalul nostru de pe YouTube „SENS family” și ne vom strădui să publicăm cât mai des posibil”, a spus Marianna Petrenko.
 

Nunta de fildeș! Natalia Cheptene și soțul ei au sărbătorit 14 ani de căsnicie
Articolul anterior
Participă la Chişinău International Marathon 2019 și susține cauza Hospices of Hope Moldova în lupta cu bolile incurabile!
Articolul următor
Alte articole interesante