Fotografia unei moldovence, locotenent major în Armata Națională, prezentată în cadrul unei expoziții la Geneva

Femeile pot fi eroine în misiuni incredibile! Aliona Bezman este locotenentă majoră și singura șefă a unei echipe de deminare din Armata Națională care a nimicit peste 2000 de obiective în sudul țării. Fotografia ofițerei a fost expusă în cadrul expoziției „Not a woman’s Job”, lansată la Geneva.

„Dragi prieteni, fotografia colegei noastre, locotenent major Aliona Bezman, reprezintă Republica Moldova la expoziția „Not a Woman’s Job”, inaugurată pe 1 mai 2021 la Geneva de Oficiul Națiunilor Unite (UNOG). UNOG şi-a propus să organizeze această expoziție pentru a recunoaște și sprijini femeile din întreaga lume a căror profesie este în mod tradițional asociată cu activitatea bărbaților. Aliona Bezman este singura şefă a unei echipe de deminare din Armata Naţională, care a nimicit peste 2000 de obiecte explozive, la sudul ţării. Vă urăm o săptămână frumoasă şi succes în toate!”, este mesajul publicat pe pagina oficială a Ministerului Apărării al Republicii Moldova.

Expert OMS: Eradicarea globală a noului coronavirus nu este o țintă rezonabilă în acest moment. Omenirea va trebui să înveţe să coexiste cu noile tulpini ale acestui virus
Articolul anterior
Două moldovence talentate au luat Marele Premiu la Concursul Internațional ,,Golden Century – 2021” din Dubai
Articolul următor
Alte articole interesante