Fotopanou cu baloane – decor pentru cumetrie, nuntă, botez, zi de naștere și aniversare

Aveți idei cum să organizați amenajarea sălii pentru zona foto? Noi avem! Fotopanou cu baloane (press wall) – o construcție pliabilă unică – dintr-un carcas metalic stabil cu diverse bannere tematice și luminoase. Standul de fotografie, sau simplu spus un banner pentru evenimentul dvs., care devine tot mai în vogă și este unul dintre cele mai bune elemente de decor. Oaspeții vor aprecia cu plăcere aceasta idee! 

separator

Un astfel de fotostand, sau décor panou cu flori, panglici, baloane va fi un decor perfect pentru sală în care veți organiza spre exemplu nunta, sau poate fi amplasat în coridor, si in intervalele programului de concert, unde oaspetii se pot fotografia pe un fundalul colorat.

Prețurile pentru crearea unei fotozone variază de la dimensiunea banerului și încep de la 400 de lei pentru banner de 1.5 x 2 metri. Producem orice dimensiune de banner personalizat și nepersonalizat. Mai multe, informații aflați pe site-ul nostru http://www.fotostand.md/. De asemenea, putem decora cu baloane. Avem multe mărimi:

 • Fotopanou/Fotostand/Decor 1.5 x 2.0 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.0 x 2.0 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.2 x 2.2 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.3 x 2.3 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.0 x 2.5 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.0 x 3.0 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.4 x 2.5 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.3 x 2.6 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.2 x 3.0 metri  + Cadou 30 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.4 x 3.0 metri  + Cadou 50 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.5 x 3.0 metri  + Cadou 50 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.5 x 3.5 metri  + Cadou 60 baloane
 • Fotopanou/Fotostand/Decor 2.5 x 4.0 metri  + Cadou 70 baloane

 • Arenda carcasei;
 • Designul bannerului de către un designer profesionist;
 • Imprimarea pe țesătura bannerului;
 • Transportarea
 • Instalarea;
 • Demontarea.

Care sunt tipurile de fotostanduri și la ce evenimente ele se comandă și ce poat fi scris acolo?

Foto panou pentru nuntă

În ultimul timp a devenit foarte popular crearea unui banner cu stativ,  panou decorativ la nuntă. Acesta este o construcție  cu un banner mare, imprimat cu tematica nunții dvs., care este un decor excelent în sala de nuntă, în timp ce toți oaspeții pot fi fotografiați pe fundal. Fotografiile pe fundalul banner personalizat (fotozonei) sunt reușite și originale. Nu în zadar, astfel de panouri pentru nuntă de mult timp se instalează la orice eveniment social și adesea noi vedem fotografii ale vedetelor de afaceri de la petreceri, în special pe fundalul unor fotostanduri speciale. Este o ocazie bună pentru ca invitații să se simtă ca niște vedete!Producerea foto panoului (Presswall, brand wall) – este o soluție excelentă nu numai pentru nuntă, ci și pentru orice alt eveniment important: zi de naștere, petreceri de absolvire, corporativ, aniversări, expoziție, etc. Cel puțin două opțiuni de utilizare: o zonă foto excelentă și un fundal pentru fotografii cu un decor minunat al spațiului. De asemenea, putem decora fotowall (photo corner, placat) cu baghete, astfel încât carcasa să nu fie vizibilă.

Foto banner pentru ziua de naștere a copiilor

Compania www.fotostand.md oferă posibilitatea de a comanda un decor cu foto panou pentru fotografii cu diverse tematici, inclusiv, fotopanou pentru ziua de naștere. O echipă experimentată în plan creativ, va oferi orice serviciu  pentru organizarea sărbătorii. Designul panoului pentru poze cu baloane este ales individual, reieșind din dorințele clientului, iar procesul de fabricare a acestuia nu ia mult timp.Elaborarea carcasei (stativ) nu necesită prea mult timp. În acest sens, nu există nici o diferență, se elaborează un fon pentru sărbătoarea copilului, nunți, aniversări sau conferințe – tehnologia este elaborată până la cele mai mici detalii, astfel încât comanda dvs. va fi executată în mod clar ăi la timp. Press wall se tipărește rapid, în timp cât el este imprimat – se pregătește o carcasă cu forma și dimensiunea dorită.Mulți iau decizia de a comanda foto panou pentru zi de naștere a copilului, deoarece aceasta este o soluție simplă și eficientă. În plus, închirierea unui photowall (photo wall) – este o plăcere nu prea scumpă, toată lumea își poate permite să închirieze un stand pentru o sărbătoare, mai ales că pânza va rămâne la dvs.. Prin urmare, dacă intentionați să organizați o sărbătoare cu adevărat frumoasă pentru copii, nu ezitați – comandați un foto-stand și veți vedea – că oaspeții vor fi încântați.

Fotostand (fotopanou) pentru aniversare 

De a fotografia omagiatul, precum și oaspeții acestuia în rochii frumoase și costume – este scopul fiecărui fotograf invitat la eveniment. În timpul dansurilor, concursurilor și serbării, aparatul foto face clic în fiecare secundă și albumul va fi plin de fotografii amuzante și dinamice.O soluție utilș va fi crearea unei zone foto, proiectată într-o tematică preferată, în cadrul căreia puteți organiza oaspeții pentru o sesiune foto. Cu designerii noștri, puteți întotdeauna să inventați orice imagine pentru banner pentru aniversare, care va deveni un mare ajutor pentru fotografiile de nuntă, petreceri de aniversare, petreceri corporative, expoziții, cumetrii și alte evenimente.

Fotopanou pentru cumetrie, botez

Fotopanou pentru botez: o soluție simplă și creativă! Doriti să comandați un foto panou pentru o petrecere pentru copil: cumetrie, botez, zi de naștere? Aceasta este o soluție excelentă, care vă va ajuta să decorați botezul copilului . sau un eveniment tematic pentru cei mici. Cu siguranță, la un astfel de eveniment totul ar trebui să fie distractiv, atractiv, lipsit de griji, cu adevarat festiv și cu un pic de poveste. Și încă – destul de solid, pentru că copiii doresc să fie ca adulții, deci elementul de „adult” va fi potrivit.Iar un fotostand ca pânza pentru cumetrie – este elementul cel mai bun. La urma urmei, toți, inclusiv copiii, au văzut fotografii a celebrităților pe fundalul standurilor cu inscripții publicitare sau cu denumirea evenimentului – desigur mulți vor dori să fie fotografiați în așa mod. În plus, fotopanoul (placate) este cel mai bun fundal pentru fotografii, datorită că suprafața bannerului este mată, care nu orbește de la bliț.Nu este de mirare, că în Moldova la evenimente pentru copii, este adesea comandat un stand pentru foto (fotopanou). În plus, se poate de ales orice machet și dacă nu vă place nimic din machetele gata făcute, designerii noștri vă vor crea unul individual.

Fotopanou pentru zi de naștere  

Banner pentru zi de naștere reprezintă prin sine o construcție,  compusă  dintr-un banner cu o imagine tiparită și o carcasă metalică. Carcasa poate fi strânsă, se asamblează din tuburi metalice. Datorită acestui fapt, este posibil de a produce rapid o construcție de orice dimensiune și formă. Bannerul este fixat pe tuburi cu cleme din plastic, prin perforații prefabricate din timp de-a lungul marginilor. După cum puteți vedea, totul este simplu, dar în același timp, eficient.

Designul fotostandului

Ce poate fi imprimat? Dar ce doriți să vedeti? Poate, că va fi o imagine a copilului dvs. sau poate un colaj din fotografii cu participarea lui. Sau va fi o imagine a personajelor lui preferate din desene animate sau filme, ori doar o imagine frumoasă a unei teme potrivite. Dacă planificați un eveniment pentru copii, puteți imprima imagini tematice sau doar un fundal neutru cu inscripții – denumirea evenimentului, numele participanților și așa mai departe. După cum puteți vedea, designul standului poate fi oricare. Doriți să vedeti exemple? Pe site-ul nostru www.fotostand.md  există o mulțime de fotografii cu fotopanouri de la zile de naștere, s-ar putea să gasiți opțiunea potrivită pentru dvs.

Decor cu baloane

Baloanele – e un element important a oricărei sărbatoari! Decorările cu baloane au avantaj față de alte tipuri de decoruri. Înfrumusețarea cu baloane poate transforma orice încăpere. Baloanele vă vor ajuta să creați un eveniment luminos și de neuitat. Putem oferi decor cu baloane și baloane cu heliu, chiria figurinelor, litere țn volum, cifre 3D, candy bar, carcasă metalică (stativ mobil ca fundal), avem baloane cu litere (numele copilului).
Decorarea cu baloane va crea o atmosferă festivă unică și o dispoziție festivă excelentă.

Foto panou cu flori din hârtie

De asemenea putem face fotopanouri din flori de hârtie, fluturi, panouri decorative, decor complet pentru cumetrie, botez, zi de naștere. Iată câteva modele cu panouri florale:

Pentru a afla costul unui fotostand sau pentru a afla mai multe informații, apelați la următorul număr de telefon: 079 620 900

e-mail: fotostandinfo@gmail.com

Site-ul web: http://www.fotostand.md/

Facebook: https://www.facebook.com/fotostend.md/

Adresa : mun. Chișinau, bd. Ștefan cel Mare 145

Video! Baronul romilor din Bălți și-a măritat nepoata în vârstă de 16 ani
Articolul anterior
Brad Pitt s-a făcut prezentator de meteo. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante