Franța: Un moldovean împușcat în cap, găsit îngropat într-o pădure de lângă Paris

Un cetățean moldovean, împușcat în cap, a fost găsit îngropat într-o pădure aflată mai la nord de Paris. Potrivit publicației Le Parisien, descoperirea macabră a fost făcută joia trecută, 23 septembrie, după ce cu o zi înainte autoritățile ar fi primit un apel anonim.

Descoperire macabră lângă Paris: Un moldovean, găsit împușcat în cap

Poliția regională a deschis un dosar penal pe crimă organizată și are mai multe versiuni, transmite Replicamedia.md.

Potrivit surselor Le Parisien, ar fi vorba despre niște reglări de conturi legate de contrabanda de țigări din regiune. Însă, versiunea nu este împărtășită de procuratura din Lille, care se ocupă de caz. 

Cu toate acestea, jurnaliștii francezi dețin informații precum că victima era un informator al autorităților franceze care luptă cu traficul ilegal de țigări din regiune.

Articolul din ziarul francez relatează că autoritățile franceze au primit, miercuri seara, un apel anonim prin care erau informate că a fost depistat informatorul și rolul acestuia. 

În urma investigațiilor, s-a aflat că apelul a fost făcut din pădurea Ermenonville, iar zeci de reprezentanți ai jandarmeriei au fost dislocați în regiune.

Căutările, discrete și fără ca localnicii să fie informați, au fost întrerupte pe timp de noapte, însă a doua zi a fost găsit cadavrul bărbatului îngropat.

Nici versiunea de reglări de conturi nu poate fi exclusă, susțin jurnaliștii francezi care citează un pensionar din localitate. Bărbatul spune că locul este unul plin de tot felul de cazuri de droguri și contrabandă.

Premieră în politica din Germania. Două femei transgender vor ocupa un loc în Parlament
Articolul anterior
Mai multe automobile parcate pe o stradă din centrul Capitalei au fost ridicate și evacuate la parcarea specială de la Trușeni
Articolul următor
Alte articole interesante