Fratele lui Emilian Crețu, care este călugăr pe muntele Athos, a revenit acasă după 5 ani

Lacrimi de bucurie și dor la Negureni, la casa părintească a lui Emilian Crețu. Ieri, familia și-a întâmpinat un oaspete drag: fratele lui Emilian, care este călugăr în Grecia, pe muntele Athos, a revenit acasă după 5 ani de absență.

Actorul și-a împărtășit trăirile cu urmăritorii săi virtuali. Desigur, cea mai emoționată este mama actorului, care a crescut patru copii, doi fii și două fiice. Ultima dată familia s-a reunit în Grecia, în vara anului 2018.

,,Dragilor, ma aflu la Negureni și vreau să împărtășesc cu voi niște emoții pe care le trăim noi, întreaga familie. Așa cum am zis ieri, astăzi, o să avem un oaspete foarte important pentru familia noastră. Avem emoții toată lumea, în special, mama este foarte emoționată, pentru că fratele meu, care este călugăr pe muntele Athos, după o pauză de 5 ani, abia acum a venit prima dată acasă pentru niște chestii de sănătate. A venit acasă, a văzut ce se întâmplă aici. Emoții. Mama plânge, el se uită, nu înțelege. Rar se întâmplă când familia noastră practic, în afară de Marina, să ne unim toți acasă, la Negureni”, a spus Emilian Crețu.

1.062 cazuri noi de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul anterior
Cleopatra Stratan, primele declarații după cererea în căsătorie. Artista plănuiește să se mute alături de logodnicul ei
Articolul următor
Alte articole interesante