Frumusețea a adus un campionat la Chișinău

GON_1111Astăzi, în prima zi de primăvară, și-a dat startul primul Campionat Internațional de Cosmetologie, Estetică Aplicată și Spa-masaj ”BeautyProf”. Evenimentul are loc în cadrul expoziţie internaţională a industriei frumuseţii – BEAUTY 2013, care se desfășoară la Moldexpo, în perioada 28 februarie-3 martie 2013.

separator

Campionatul, care se desfășoară sub egida Asociației Specialiștilor de Medicină Curativă și Estetică ASCME, va dura 2 zile. Astăzi, participanții au concurat la 2 nominalizări: ”Masaj Începători” și ”Clasica Profisional”. La fiecare nominalizare au participat câte 2 echipe. Participanții au fost apreciați de un juriu de specialitate din Republica Moldova și Rusia. Pentru a încuraja participanții, dar și a destinde publicul venit la acest eveniment, organizatorii au invitat formația ”Sun Stroke Project”.

GON_1118Mâine în cea de a doua zi a campionatului Internațional de Cosmetologie, Estetică Aplicată și Spa-masaj ”BeautyProf”, vor concura specialiști și începători în domeniul cosmetologiei. Deschiderea va avea loc la ora 10.00, iar festivitatea de închidere a campionatului și premierea participanțior se va face în jurul orelor 16.00. Pentru a da o nuanță festivă și a sărbători reușitele câștigătorilor, Natalia Gordienko va susține un concert pentru toți cei prezenți.

GON_1190 GON_1193 GON_1203 GON_1209 GON_1220
GON_1232 GON_1251

text: Natalia Bodiu

Alina Spătaru inspirată de frumuseţea feminină
Articolul anterior
Dimineaţa eşti mai slăbuţă: adevărat sau nu?!
Articolul următor
Alte articole interesante