Fuego ”coace” noi surprize la Chișinău!

1001750_10201532395221549_1441679073_nNu este un secret că Fuego a cam îndesit-o pe la Chișinău. Concerte sau petreceri private, interpretul de peste Prut este tot mai solicitat la Chișinău. Zilele astea l-am surprins pe Fuego într-un studio de înregistrări, unde dă viață noilor sale melodii. Este o frumoasă colaborare cu compozitoarea Eugenia Andrieș-Carabut.

separator

”Am înregistrat deja trei piese. Și mai urmează să colaborăm la altele. Nu suntem la prima colaborare și se pare că nici la ultima. Sper că noile surprise muzicale să fie pe placul publicului din Moldova și nu numai”, a spus compozitoarea Eugenia Andrieș-Carabut.

Imediat după vizita la Chișinău, Fuego a scris despre noile surprize pe pagina sa oficială.

”În curând, voi lansa o piesă deosebită, care promite că va deveni şlagăr şi care beneficiază de un sound nou, diferit de ceea ce am interpretat până în prezent. O piesa fresh, pe aceeaşi linie ca tematică, o piesă de dragoste, energică, cu accente pop-rock, compusă de Eugenia Andrieş-Carabut. Piesa va beneficia şi de un videoclip şi vă promit că acesta va fi unul special, pe măsura cântecului. La fine de vară, vă pregătesc două materiale discografice în premieră. Unul dintre ele, împreună cu maestrul Jolt Kerestely, un album de autor, iar celălalt cu Fraţii Advahov din Chişinău, de muzică populară, care va promova valorile autentice româneşti”, scrie interpretul.

Natalia Bodiu

Gemenii Manciu prima dată la mare! (FOTO)
Articolul anterior
Mascara! Ce trebuie să știi despre ea
Articolul următor
Alte articole interesante