”Furtul veacului” în apartamentul Valentinei Cojocaru!

Interpretei de muzică populară, Valentina Cojocaru, îi vine greu şi acum să îşi amintească cum a fost jefuită cu 14 ani în urmă. Ziarele scriau pe atunci că e „Furtul veacului.” 

separator

Pentru prima dată în viaţă a mers la odihnă în Antalia pentru 10 zile, iar când s-a întors acasă şi-a găsit apartamentul gol. I-au fost furate costumele de scenă, toate bijuteriile din aur şi o blană de nutrie, pe care o purtase doar de vreo câteva ori.

Cel mai mult îi pare rău pentru arhiva ei bogată, căreia hoţii i-a dat foc. Hoţii au pus mâna pe cheia şi codul de acces al băncii unde Valentina Cojocaru îşi ţinea toţi banii şi documentele.

„N-am plâns, nu am căzut în depresie, dar în clipa aceea m-am simţit ca şi cum îmi căzuse un pietroi mare peste cap şi am rămas în viaţă”. După jumătate de an, hoţii au fost prinşi şi au recunoscut vina. Acestora li s-au dat 10 ani de pușcărie.

Acum interpreta şi-a asigurat apartamentul cu pază, ca să poată dormi mai liniştită.

Снимок.PNGasdW

Снимок.PNGTSDFSD C

 

 

 

 

 

Acum trei ani, Ana Barbu  locuia la sol, în Stăuceni, când hoţii au pătruns în casă prin geam. Au furat banii, vreo 10 mii de euro, calculatorul şi o cameră de luat vederi.

” Au răvăşit în casă tot, au răscolit dormitorul, toată lenjeria. Am avut senzaţia că cineva ne-a urmărit. Ştia că plecăm, că avem nişte bani strânşi şi a intrat în casă când noi nu eram”.

Culmea e că hoţii nu s-au atins de bijuterii şi hainele scumpe pe care le avea. După acel incident interpreta avea mereu senzaţia că cineva o urmăreşte, iar acest lucru a motivat-o să se mute cu traiul în oraş, la apartament. Camerele de luat vederi şi paza  o fac să se simtă în siguranţă în noua ei locuinţă. De atunci interpreta nu-şi mai ţine banii în casă, ci în bancă.

”Furtul veacului” în apartamentul Valentinei Cojocaru!1464987_665995760111168_1491555098_n 1477718_665995753444502_675808202_n

 

 

 

 

 

Acum câţiva ani, Irina Bivol trecea prin cea mai mare tragedie a vieţii sale. Casa în care locuia cu primul său soţ a fost spartă de necunoscuţi.

”Hoţii au pătruns în apartament când nu era nimeni acasă. Am găsit totul răscolit, casa cu fundul în sus. Am observat imediat că îmi lipsesc toate bijuteriile şi banii”.

Cel mai mult Irinei îi pare rău, că tâlharii i-au furat şi un medalion, care avea peste 60 de ani, dăruit de mama sa. Interpreta susține că acel medalion îi aduce noroc, iar când era studentă, îl purta mereu la examene şi lua nota maximă. Irina Bivol a anunţat imediat poliţia, dar hoţii nu au fost prinşi nici până acum.

”Furtul veacului” în apartamentul Valentinei Cojocaru! image15 image27 image55 image66 image68

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: http://www.jurnaltv.md/

La “Şlagărul anului 2013” se va cânta doar în limba română!
Articolul anterior
Cele mai frecvente boli întâlnite la femeii
Articolul următor
Alte articole interesante