Gabriel Cotabiță, internat în spital cu noul Coronavirus. Care este starea artistului?

Artistul român Gabriel Cotabiţă este internat la spital, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut, marți, de una dintre cele trei fiice ale artistului, la un post de televiziune.

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. (…)

El s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a spus Aela Cotabiță.

Artistul a avut câteva simptome, între care tuse și oboseală accentuată, și așa a decis să se testeze pentru SARS-CoV-2 în urmă cu câteva zile. Ulterior, testul a ieșit pozitiv.

În vârstă de 65 de ani, Gabriel Cotabiță a stat mai multe zile în comă, în vara anului 2015, din cauza unui stop cardio-respirator suferit la sala de sport. Ulterior, după resuscitarea sa de echipa SMURD chemat la fața locului, a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a rămas în comă timp de trei săptămâni.

16.100 persoane au fost vaccinate astăzi în România
Articolul anterior
Țara din Europa în care se vând mai multe mașini electrice decât tradiționale
Articolul următor
Alte articole interesante