Gabriel Nebunu i-a dedicat un mesaj emoționant interpretei Zinaida Julea: ,,Când eram mic, îmi tresărea inima din loc…”

Interpreta de muzică populară Zinaida Julea este astăzi sărbătorită. Un mesaj deosebit de felicitare i-a fost transmis de către tânărul interpret Gabriel Nebunu.

separator

Gabriel susține că este un mare admirator al artistei încă de când era copil și auzea la radio și TV melodiile faimoasei interprete. Zinaida Julea îi este un model, exemplu de urmat și astăzi în cariera sa.

,,Pe 2 decembrie, în centrul Moldovei, mai exact la Hîrbovăț, Anenii Noi, a răsărit o stea, care a devenit una dintre cele mai de vază ARTISTE de la noi. O adevărată comoară națională care reușește să ne lumineze sufletele și face să ne salte inima cu vocea ei inconfundabilă și cântecele nemuritoare.

Când eram mic, îmi tresărea inima din loc când o auzeam cântând la radio sau la televizor. O ascultam cu sufletul la gură și mă gândeam, Doamne! Ce mult îmi doresc să o cunosc și să îi spun cât de tare îmi este de dragă. Doamna ZINAIDA JULEA, fără să știe, m-a învățat să îndrăgesc muzica populară și portul național. Astăzi când am onoarea și fericirea să îi vorbesc, tot ce îmi doresc este să fie sănătoasă și să continue să motiveze multe generații de princhindei, așa precum eram eu odată.

Doamna Zinaida! Vă Mulțumesc pentru acea consolare pe care mi-o oferiți de fiecare dată când discutăm la telefon. Pentru sfaturile utile, pe care le aplic, pe zi ce trece, în domeniul de activitate dar și în viața de după culise. Ai scrie la nesfârșit despre măestria Dumneavoastră, dar astăzi vreau să vă urez în primul rând un sincer La Mulți Ani, Minunată Doamnă! Să aveți inspirație și în continuare, câtă apă în mare.

Mă rog bunului Dumnezeu să trăiți mulți ani, pe potriva miilor de aplauze culese în timpul carierei Dumneavoastră! Iar noi nu ne vom opri niciodată să vă aplaudăm la unison! Cu profund respect, acel copilandru, Gabriel Nebunu, care s-a afirmat în 2013, la Moldova Are Talent, cu preferatul său cântec
„E SĂRBĂTOARE ȘI RĂSUNĂ MUZICA””, scrie Gabriel Nebunu.

Vaccinul Covid Pfizer, aprobat pentru utilizare în Marea Britanie
Articolul anterior
Şeful secţiei Terapie Intensivă a Spitalului Raional Hânceşti a fost răpus de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante