Gala Generozității 2019 – artiști cu renume și copii talentați vor urca în scenă la cel mai spectaculos concert al toamnei!

,,Gala Generozității”, un eveniment deja consacrat al organizației CCF Moldova și Hope and Homes for Children UK, alături de patronul organizației Valentina Nafornița, marchează în acest an cea de-a VI-a ediție.

separator

Evenimentul susținut în beneficiul copiilor din programele CCF/HHC Moldova reunește pe scena Galei Generozității artiști precum: Trupa Brio Sonores, Moldovan National Youth Orchestra condusă de Daniel Jinga, Elena Radu și trupa Bravissimo România. Un spectacol muzical prin care o descoperim pe soprana, Valentina Nafornița, altfel – răsunătoarea voce, cunoscută în întreaga lume, care cucerește cu lejeritate cele mai consacrate case de operă, pe 17 noiembrie concertează și la Chișinău.

Soprana va evolua alături de alte talente deosebite, în numele copiilor, dar și la propriu pe aceeași scenă cu un cor de copii. Pentru prima dată pe scena Palatului Republicii, la invitația sopranei, vine Elena Radu și corul de copii Bravissimo din București. Elena Radu, profesoara de canto și dirijoarea corului: ,,De când mă știu iubesc muzica şi îmi face o deosebită plăcere să împărtășesc această pasiune cu tânăra generație!”.

Corul Bravissimo ajung la Chișinău pentru un spectacol excepțional desfășurat sub un motiv umanitar.

Gazdele serii, actrița Dana Ciobanu și prezentatorul Gabi Marcu, vor da suflu unui scenariu bogat. De la cunoscutele piese de pop-operă, la piese în stilul baroc. De asemenea, vor fi evocate versuri eminesciene, care sunt cununa operelor noastre românești. Duetul Valentina Nafornița și „Brio Sonores” ne vor purta pe aripile cunoscutei piese „De-aș avea”, pusă pe note de Ștefan Petrache.

Cea mai de succes trupă de bărbați din Moldova, „Brio Sonores”, va aduce pe scenă tonalități din muzica lui Luigi Denza, Funiculi, Funicula, dar și Il Mondo, după Jimmy Fontana.Întreg programul artistic este susținut de Moldovan National Youth Orchestra, care va fi, în premieră, condus de dirijorul Daniel Jinga, maestru de cor al Operei Naționale din Bucureşti şi dirijor al Orchestrei Simfonice Muntenia din Târgovişte.

Surprizele vor fi dezvăluite în direct, pe scena Palatului Republicii, în cadrul unei seri excepționale!

Concertul de gală este urmat de o licitație de obiecte și experiențe unice, desășurată de Comisarul de licitație al casei Artmark România Vlad Babenco. Seara continuă cu o cină gourmet, oferită de Mezzo Italian Restaurant.

Numărul de bilete este limitat.Achizionați bilete pe iTicket.md

Pentru detalii și informații despre licitație puteți contacta nr. de tel: 060190099

Detalii despre eveniment aflați aici www.galaccf.org

Aflați mai multe despre activitatea organizației CCF/HHC Moldova aici www.ccfmoldova.org

De 15 ani, CCF/HHC Moldova susține copiii din țara noastră care au nevoie de sprijin. Peste 4.800 de copii au revenit în medii familiale, părăsind pentru totdeauna instituțiile (internatele și casele de copii) depersonalizate și reci, altii primind sprijin calificat pentru a rămâne alaturi de parinții lor.

Viața copiilor, în special a bebelușilor, aflați în diverse riscuri reia o altă cale, spre familie, dragoste și căldură părintească. HHC este un notoriu expert regional, internațional și mai nou global în domeniul Protecției Copilului, cu accent pe asigurarea unui mediu familial și eradicarea sistemului instituțional.

Pe planeta Pământ a fost declarată ,,stare de urgență”
Articolul anterior
Cum arăta Loredana Groza la 22 de ani. Replica artistei pentru cei care-i critică aparițiile îndrăznețe
Articolul următor
Alte articole interesante