Gala MTV Video Music Awards: Cine sunt câștigătorii ediției din 2020!

Gala MTV Video Music Awards a avut loc duminică seară, într-un format special, în mai multe spaţii deschise din New York, unde au cântat live BTS, The Black Eyed Peas, DaBaby, The Weeknd, Doja Cat, Maluma cu CNCO şi Lady Gaga cu Ariana Grande.

separator

Lady Gaga a dominat duminică gala MTV Video Music Awards (VMA), cu o serie de ţinute captivante, reprezentaţii mascate şi patru premii, inclusiv pentru artistul anului. În timpul discursului său, artista a îndemnat publicul: ,,Purtați masca! Este un semn de respect!”

Gaga, care a avut nouă nominalizări la ediţia din acest an a prestigioaselor premii, la fel ca şi Ariana Grande, s-a făcut remarcată în cadrul ceremoniei VMA cu numeroase schimbări de costume, ţinutele variind de la o pasăre exotică la o rochie de bal verde aprins, însoţite de măşti personalizate, cu design exagerat, şi botniţe.

  

Artistul canadian The Weeknd a câştigat cel mai important premiu, pentru videoclipul anului, cu ”Blinding Lights”. El a primit de asemenea premiul pentru cel mai bun videoclip R&B, pentru aceeaşi piesă, relateaza Agerpres.

Ceremonia VMA din acest an, în format inedit, a marcat prima decernare majoră de premii din Statele Unite în perioada pandemiei de COVID-19. Gala a fost filmată fără public, majoritatea spectacolelor fiind înregistrate în prealabil din cauza directivelor sanitare impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Gazda galei din New York, Keke Palmer, a deschis ceremonia pe care i-a dedicat-o actorului din ”Black Panther”, Chadwick Boseman, care a murit vineri la vârsta de 43 de ani.

În cadrul ceremoniei la care fanii şi-au votat artiştii şi videoclipurile preferate, Gaga şi Grande au câştigat împreună două premii datorită colaborării la melodia ”Rain On Me”- desemnată atât piesa anului cât şi cea mai bună colaborare. Totodată, lui Gaga i s-a decernat un nou trofeu acordat în cadrul galei VMA, intitulat Tricon Award, pentru întreaga carieră.

”Nu a fost un an uşor pentru mulţi oameni”, a spus Gaga a spus. ”Rămâneţi în siguranţă, spuneţi ce gândiţi şi deşi s-ar putea să sun ca un disc stricat, purtaţi mască”, a adăugat artista.

Mişcarea anti-rasistă ”Black Lives Matter” s-a aflat de asemenea în prim-plan după luni de proteste de stradă în urma deceselor persoanelor de culoare în custodia poliţiei. ”A venit timpul pentru noi să fim schimbarea pe care vrem să o vedem”, a spus Palmer. ”Trebuie să ne reunim, iar muzica are această putere”, a subliniat prezentatoarea show-ului.

The Weeknd a deschis spectacolul cu un concert susţinut la 300 de metri înălţime, cu vedere peste Manhattan, însă a declarat că nu are starea necesară pentru petrecere. ”Îmi este foarte greu să sărbătoresc şi să mă bucur în acest moment, aşa că voi spune doar atât: dreptate pentru Jacob Blake şi dreptate pentru Breonna Taylor”, a spus el cu referire la cazurile recente ale celor două persoane, împuşcate de poliţişti.

În cadrul galei VMA au fost de asemenea premiaţi lucrători esenţiali aflaţi în prima linie în lupta cu pandemia.

Au fost de asemenea înmânate trofee pentru Ariana Grande şi Justin Bieber, pentru cel mai bun videoclip muzical realizat din izolare – ”Stuck with U” -, dar şi trupei latino-americană de băieţi CNCO, pentru cel mai bun show muzical înregistrat în izolare – ”MTV Unplugged At Home”.

Senzaţia K-Pop BTS şi-a făcut debutul pe scena VMA cu noul single, „Dynamite”, cei şapte componenţi câştigând de asemenea toate cele patru premii pentru care au fost nominalizaţi: cel mai bun videoclip K-Pop şi cel mai bun videoclip pop – ”On” – cel mai bun grup şi cea mai bună coregrafie.

Premiul pentru cel mai bun videoclip hip-hop i-a fost acordat artistei Megan Thee Stallion, pentru ”Savage”.

Piesa verii a fost desemnată ”How You Like That” a grupului Blackpink.

Frații Meladze nu au părăsit astăzi Rusia! Informația apărută în presă este un FALS!

În această dimineață, în presa rusă au apărut informații potrivit cărora cunoscuții frații Konstantin și Valeri Meladze, ar fi părăsit azi Rusia pentru totdeauna și ar fi plecat în Franța. Informația este un fals, anunță interpretul rus Valeri Miladze.

Totodată, artistul, în vârstă de 56 de ani, a anunțat că nu a dat foc ordinului ”Artist al Poporului din Rusia”, primit pentru activitatea sa, așa cum scria presa, dar nici altor ”hârțoage” în ochii jurnaliștilor.

Presa mai scria că imperiul putinist ar fi fost scandalizat de gestul artiștilor.

Un cuplu din Ploiești a sărit direct pe geam, după ce a explodat bateria unui scuter: „Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează”

Un cuplu din Ploieşti, România, şi-a văzut moartea din cauza bateriei de la scuter. Acumulatorul, lăsat la încărcat, a explodat și a aprins tot apartamentul. Ca să se salveze, cei doi au sărit dezbrăcaţi pe geam. Norocul lor a fost că stăteau la etajul 1 şi au scăpat cu răni uşoare. 

Explozia puternică a zguduit în zorii zilei un bloc cu patru etaje din Ploieşti. Flăcările au aprins instantaneu un apartament aflat la etajul 1. Locatarii, un bărbat de 43 de ani şi partenera lui dormeau. Disperaţi s-au aruncat, fiecare pe câte un geam.

Florin Albu, proprietarul apartamentului: A bubuit atât de tare că tot apartamentul a luat foc, toată mobila. Într-o fracţiune de secundă, tot apartamentul a fost negru, nu mai vedeam nimic şi la primul geam pe care l-am văzut, am sărit pe el. Eram şi dezbrăcat, că dormeam, am zis nu contează.

Cauza exploziei din Ploieşti este una neobişnuită

Florin Albu, proprietarul apartamentului: De la o baterie de scuter, numai aia era băgată în priză. 

Explozia a zguduit tot blocul. Vecinii au ieşit şi ei în fugă.

Costin Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova: O femeie de 50 de ani care se pare că s-a aruncat de la etaj datorită panicii, aceasta prezenta un traumatism la nivelul braţului drept şi o arsură de gradul întâi la nivelul gâtului. 

Două apartamente din bloc au nevoie de renovări după deflagraţie.

Rusia își anunță triumful: Azovstal a căzut. Liderul Prokopenko, luat cu un blindat special

Kremlinul anunţă triumful: „Complexul este sub controlul nostru, liderul Prokopenko luat cu un blindat special”. La ieşire, ucrainenii au fost percheziţionaţi unul câte unul, au fost verificate şi tatuajele, scrie mediafax.ro.

Azovstal a căzut. Oţelăria, simbol al rezistenţei batalionului Azov şi oraşul martir Mariupol se află „în totalitate sub controlul forţelor armate ruse”, a anunţat seara Apărarea Moscovei, după ce ministrul Serghei Şoigu i-a comunicat preşedintelui Vladimir Putin „ sfârşitul operaţiunii şi eliberarea completă” a turnătoriei.

Evacuarea a durat 4 zile, timp în care 2.439 de soldaţi, cifră neconfirmată de ucraineni, s-au predat, aşa cum a ordonat Statul Major de la Kiev.

Imaginile video difuzate aseară de la Moscova arată armata rusă în timp ce, cu banderola albă şi faţa acoperită, efectuează percheziţii atente asupra ucrainenilor neînarmaţi în uniformă, aranjaţi la rând într-un loc deschis, în timp sunt dezbrăcat şi pentru a-şi verifica tatuajele.

„Sunt Termopilele secolului 21”, a declarat în ultimele zile şeful delegaţiei de negocieri, Mikhailo Podoliak. „Comandamentul superior militar a dat ordin să salveze vieţile soldaţilor şi să nu mai apere oraşul Mariupol”, a spus comandantul Azov Denis Prokopenko, în cel mai recent videoclip al său.

Apoi, el şi ceilalţi comandanţi, în frunte cu adjunctul său Sviatoslav Kalina Palamar şi comandantul Brigăzii 36 Marină, maiorul Serhi Volina, au trebuit să depună şi ei armele.

Moscova, seara, a anunţat cum însuşi Prokopenko a fost dus „cu un vehicul blindat special” în teritoriile controlate de Rusia. Acum, pentru Kiev va fi timpul pentru negocieri pentru încercarea unui schimb de prizonieri, care să se desfăşoare şi prin mediere internaţională.

În afara oţelăriilor şi a ei 11.000 de metri pătraţi de tuneluri construite în 1930, ruşii ar fi curăţat dărâmăturile teatrului Mariupol prin îndepărtarea cadavrelor. „Acum, nu vom şti niciodată câţi civili în Mariupol au fost efectiv ucişi de ruşi”.

ANSA s-a autosesizat în cazul magazinului din Capitală care a aruncat pâine la gunoi
Articolul anterior
Ministra Sănătății muncește de la distanță, chiar dacă luptă cu Covid-19. Ședință în regim online
Articolul următor