Galina Tomaș raportează un cont fals pe numele său, pe Instagram: ,,Nu accesați acest link!”

Tot mai multe persoane publice devin ținta escrocilor în mediul virtual. Aceștia utilizează imaginea persoanelor cu renume pentru a crea conturi false și concursuri și postări fake, pentru a dobândi foloase. I s-a întâmplat și Galinei Tomaș.

Nutriționista s-a pomenit autoarea unui cont fals pe Instagram, care folosește imaginile sale, dar și a unui concurs pe care nu l-a organizat de fapt.

Medicul nutriționist a raportat promt despre acest lucru urmăritorilor săi virtuali, rugându-i să nu acceseze link-ul din mesajul fals și să se informeze doar din contul său veritabil de pe Instagram.

,,Dragi prieteni, cu părere de rau în mediul online, platforma INSTAGRAM a apărut un account fals, care folosește datele mele personale de identitate și imaginea mea pentru activități de înșelăciune‼️ Nu accesați link-ul care vi-l oferă in mesaje și în niciun caz nu oferiți date cu caracter personal acestui account!!!! 🙏Dacă aveți posibilitatea vom fi recunoscători dacă veți raporta acest profil fals👇👇👇👇”, a menționat Galina Tomaș.

Contul nutriționistei Galina Tomaș pe Instagram este acesta: Galina Tomaș/Instagram. Aici poți urmări activitatea medicului nutriționist, obținând cele mai utile sfaturi pentru un stil sănătos de viață, alimentație corectă, sfaturi pentru sănătate și recomandări pentru slăbit și remodelarea corporală!

“Camera îmbrățișărilor” – spotul emoționant creat de autoritățile din Italia, în cadrul campaniei de vaccinare anti-Covid
Articolul anterior
Video. Victoria Bonya și-a arătat casa luxoasă din Monte Carlo, cu vedere simultană la munte și la mare
Articolul următor
Alte articole interesante