Gata cu ambuteiajele. La intersecția străzilor Studenților și Calea Orheiului a apărut o bandă de încadrare pentru a ușura traficul

Primăria municipiului Chişinău informează că astăzi vor fi finalizate lucrările de asfaltare a benzii de încadrare, la intersecția str. Studenților – Calea Orheiului din sectorul Râșcani.

separator
Amenajarea benzilor de încadrare la intersecția str. Studenților – Calea Orheiului, are scopul de a decongestiona traficul rutier la una din cele mai aglomerate intersecții de la ieșirea/intrarea în/din oraș (direcția Nord). În acest scop, din bugetul municipal au fost alocați circa 1 mil. lei.

În continuare, la intersecția respectivă urmează a fi amenajate căile pietonale și reamplasate stațiile de așteptare a transportului public.

Proiectul va fi realizat etapizat. Inițial este prevăzută construcția unei benzi adiționale pe str. Studenților, cu ocolirea semaforului, pentru virarea la dreapta pe Calea Orheiului. Pentru etapa a doua este planificată amenajarea unei benzi de virare la dreapta de pe Calea Orheiului, pe str. Studenților.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Moldoveanul care ar fi ucis o femeie într-un microbuz, în sectorul Botanica, a fost reținut în Germania
Articolul anterior
Vedetele autohtone luptă pentru trofeul „Moldova Music Awards 2019”! Votează-ți artistul favorit!
Articolul următor
Alte articole interesante