Gemenii Marianei Cernenco împlinesc astăzi 4 anișori. Împreună le putem face o bucurie!

La începutul anului 2019, Mariana Cernenco, mamă a patru copii, a murit la doar 39 de ani, în urma unei lupte grele și chinuitoare cu cancerul. A lăsat în urmă patru copii, atunci cu vârstele de 10, 9 și gemeni de 3 anișori.

separator

Unicul sprijin al familiei este tatăl, care pe lângă cei micuți, mai are și datorii enorme.

Mariana Cernenco a plecat la ceruri chiar în ziua în care gemenii ei împlineau trei anişori.

Nu aveau o locuinţă a lor şi trăiau la gazdă. Când Mariana a început să se simtă tot mai rău s-au mutat cu traiul la părinţi. Şi-au adus aici toate lucrurile, doar că nu au unde să le ţină. Camerele sunt atât de mici, încât nu au practic unde să se mişte. Camera în care doarme Mihaela are doar nouă metri pătraţi, suprafaţă în care încape doar un pătuc şi un dulăpior. Lecţiile le face în camera bunicilor. E doar un pic mai mult spaţiu aici. Ceilalţi trei fraţi ai Mihaelei stau la cealaltă bunică din partea mamei, Această despărţire îî afectează mult. De sărbători îşi doresc să se întâmple o minune şi să stea cu toţii împreună.„Vrem să fim împreună, eu, tata, fraţii şi surorile”, spunea Mihaela, printre lacrimi, într-un reportaj pentru Moldova 1.

,,Constantin, care, împreuă cu gemenii în vârstă de trei ani, stău la cealaltă bunică, ce locuieşte în vecinătate. „Ei în fiecare zi întreabă de mama, mănâncă, se roagă la Dzeu să o aducă pe mama acasă”, spune Ioana Stihari, bunica, mama Marianei Cernenco.

Gemenii Marianei împlinesc astăzi 4 anișori. Împreună le putem face o bucurie!

Cei care doresc să facă o bunătate și să întindă o mână de ajutor familiei, o pot contacta pe bunica copiilor (Doamna Lucia, tel. 060315116). În acest moment, familia locuiește în sectorul Râșcani, municipiul Chișinău. Copilașii vor fi nespus de bucuroși să primească cadouri!

Peste 20 mii de persoane au venit în Chișinău din zone de focar de coronavirus și se află în autoizolare
Articolul anterior
Încă o țară europeană se declară liberă de Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante