George Burcea și-a lăsat familia. Andreea Bălan a sunat la poliție pentru a declara că soțul ei a consumat droguri

Andreea Bălan a dezvăluit că nu mai există cale de întoarcere, divorţează de George Burcea. Ea nu şi-a dorit separarea, actorul este cel care a plecat de acasă. Artista ştie că cel mai greu va fi pentru fetele lor.

separator
La un an de când a făcut stop cardio-respirator, când s-a născut a doua lor fiică, Andreea Bălan anunţă că divorţează de George Burcea. În luna decembrie a anului trecut, artista a simţit că ceva se întâmplă între ei, actorul îşi schimbase comportamentul: „Eu eram ok, eu eram fericită, nu aveam prea multe să îi reproşez. Eu am început să îi reproşez în decembrie că şi-a schimbat comportamentul. Acolo nu am înţeles eu ce s-a întâmplat. Din decembrie s-a produs. Eu în noiembrie, octombrie eram foarte fericită. (…) Discuţiile au început că eu am văzut o schimbare, nu mai era drăgăstos, lipsea nişte nopţi de acasă. L-am întrebat ce are şi mi-a spus nişte lucruri care m-au durut. El mi-a spus atunci că nu mai simte, că nu mai are sentimente puternice pentru mine.

În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut”, a spus Andreea Bălan în emisiunea lui Dan Capatos, la Xtra Night Show, potrivit okmagazine.ro.

Chiar dacă George Burcea i-a dat de înţeles Andreei Bălan că nu mai are sentimente pentru ea, artista a sperat la o împăcare, l-a aşteptat acasă, ca lucrurile să revină la normal: „E foarte greu acum pentru că încerc să mă adaptez unei situaţii pe care eu nu mi-am dorit-o. Cred că nicio femeie nu îşi doreşte să fie mamă singură, şi cu doi copii. Trebuie să mă adaptez. Evident că el va veni în vizită oricând îşi va dori, dar nu mai e acelaşi lucru ca atunci când locuia cu noi în casă. Mă adaptez logistic în primul rând…

Eu mă adaptez şi emoţional…eu încă am imaginea din biserică, cu mine în rochie de mireasă şi ce minunaţi eram amândoi. Mintea îmi joacă feste! Sunt supărată, dar apoi zic că ce minunaţi eram, poate vine înapoi. Dacă vine iertarea aceasta e important ca el să îşi dorească fie ca înainte. NU are cum să fie o iertare dacă el continuă să fie aşa. Eu îmi doresc ca el să revină şi să fie ca înainte. El nu dă semne şi trebuie să îl eliberez. Dacă el nu mai vrea, trebuie să îi dau drumul. Trebuie să plece, nu pot să îl ţin legat. Dacă nu mai vrea această familie, evident vom ajunge la divorţ. Dragostea cu sila nu se poate. (…)

Au fost certuri mari, de aceea spun că s-a schimbat mult. A fost greu, au fost multe certuri.”

Soțul Andreei Bălan s-a arătat de-a dreptul revoltat de faptul că unii l-au criticat și l-au mustrat, după ce s-a aflat că s-a urcat drogat la volan. În acest sens, George Burcea le-a transmis printr-un mesaj pe Facebook că este doar problema lui faptul că a consumat o substanță interzisă de lege și a subliniat faptul că face ce vrea cu banii lui. De asemenea, acesta a ținut să precizeze că în ultimii cinci ani s-a îmbătat maxim de câteva ori, nu de nenumărate ori, așa cum susțin anumite publicații.

„Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări… Pe lângă asta, să știți că mi-am luat problema cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubirilor…. Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu știu dacă m-am îmbătat de 5 ori și atunci a fost de ziua mea, din banii mei și într-un loc sigur, nu în club, pe stradă sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societății, scursuri care au consumat și poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am greșit si totodată mi-am si asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti”, a scris George Burcea pe Facebook.

George Burcea afirmă că lucrurile nu au stat așa cum a transmis Poliția Ilfov, ci Andreea Bălan este cea care i-a alertat pe polițiști că el s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. „Poliția Ilfov nu “m-a filat mult timp”…așa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez “platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, susține George Burcea, potrivit impact.ro.

Coronavirus: o doctoriță din China s-a lăsat injectată cu un vaccin netestat
Articolul anterior
Moldovenii care revin din străinătate NU completează în mod corespunzător fișele epidemiologice la frontieră
Articolul următor
Alte articole interesante