George Clooney a primit o ofertă de 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă. După ce a discutat cu soția, a decis să refuze

Actorul George Clooney a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru „o zi de muncă”, însă a refuzat oferta, relatează vineri dpa, preluată de Agerpres.

foto: Getty Images

Vedeta de la Hollywood a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze.

„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită”, a declarat George Clooney pentru The Guardian.

„Reclama era (asociată cu) o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare, aşa că m-am gândit ‘Ei bine, dacă trebuie să irosesc un minut, nu merită’ „.

Clooney, care a împlinit 60 de ani în mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii, gemenii Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

sursa

Maria Sharapova, apariție pe covorul roșu într-o rochie confecționată din sticle reciclate
Articolul anterior
Curtea de Apel Chișinău a respins cererea Partidului Șor de anulare a deciziei CEC privind excluderea Marinei Tauber din cursa electorală
Articolul următor
Alte articole interesante