Georgina Rodriguez i-a cucerit pe arabi! Apariţie spectaculoasă pe covorul roşu din Riad

Deşi a avut o rochie sexy, partenera lui Cristiano Ronaldo a avut grijă să poarte şi o eşarfă, în onoarea acelui hijab purtat de femeile arabe.

Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg

Georgina Rodriguez demonstrează că-şi dă interesul să se adapteze noii vieţi din Arabia Saudită, după ce iubitul său, Cristiano Ronaldo, a semnat cu echipa Al-Nassr.

La cea mai recentă apariţie publică a sa, partenera de viaţă a celui mai scump fotbalist din lume a făcut o impresie frumoasă, inserând în outfitul său influenţe din cultura arabă. Astfel, pe covorul roşu de la Joy Awards, un eveniment anual în cadrul se acordă premii pentru cele mai bune reprezentații din industria filmului, muzicii și televiziunii în lumea arabă, Georgina Rodriguez a purtat o rochie lungă, din catifea bleumarin, mănuşi lungi, care să estompeze din goliciunea braţelor, şi o eşarfă din voal, care să simuleze acel hijab purtat de femeile arabe.

Georgina Rodriguez la Joy Awards în Riad, Arabia Saudită
Georgina Rodriguez la Joy Awards în Riad, Arabia Saudită
Georgina Rodriguez la Joy Awards în Riad, Arabia Saudită
Georgina Rodriguez la Joy Awards în Riad, Arabia Saudită

Ca model, nu putea renunţa chiar de tot la elementele sexy, aşa că a păstrat acel şliţ adânc pe picior şi decolteul, pus în valoare de un colier opulent.

Georgina Rodriguez a postat pe Instagram câteva fotografii de pe covorul roşu de la Riad, scriind în mesajul său: „Joy awards 2023🌟 Mulțumesc tuturor, te iubesc Arabia Saudită”.

Postarea sa a devenit rapid virală și a primit mii de comentarii, cele mai multe de admirație, chiar și din partea saudiților: ”Ai arătat demențial”, ”Ai dat dovadă și de inteligență, nu doar de frumusețe”, ”Ești o zeiță” sau ”Îți mulțumesc că ai venit în Arabia Saudită pentru a ne încânta cu eleganța ta” au fost doar câteva dintre reacții. Evident că au existat și internauți care au criticat modul în care Georgina Rodriguez a ales să se îmbrace: ”Nu te joci cu hijabul. Nu așa se poartă”.

sursa

Colete din Republica Moldova, trimise către conaționalii de peste hotare, reținute de polițiștii de frontieră

Colete din Republica Moldova, cu bunuri în valoare de peste 25.000 lei românești, echivalentul a peste 100.000 de lei moldovenești, care urmau să ajungă la moldovenii de peste hotare, au fost reținute pe 25 ianuarie de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Potrivit Poliției de Frontieră din România au fost supuse controlului patru autoutilitare încărcate cu bagaje şi colete. Astfel, au fost depistate 1248 litri de vin, 230 litri cu alcool şi 218 kilograme de produse alimentare de origine animală (carne, lapte, ouă, brânză), de provenienţă Republica Moldova, pentru care persoanele nu deţineau documente legale.

Alcoolul a fost confiscat, iar bunurile de origine animală au fost predate autorităţii sanitar veterinare pentru a fi distruse.

Persoanele care transportau coletele au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 30.000 lei românești, echivalentul a peste 125.000 de lei moldovenești.

Camioane cu lemne din România, în drum spre Chișinău

Primele cinci camioane cu lemne de foc din România urmează sa ajungă astăzi în Republica Moldova. E o primă tranșă din cei 130 mii de metri cubi de lemn cumpărați din România cu sprijinul Înaltului Comisariat a Organizației Națiunilor Unite pentru Refugiați.

Doar 24 de camioane cu 307 metri cubi de lemn confiscate în 2021 în urma  apelurilor privind transporturi suspecte de lemn

Reprezentanţii Ministerului Mediului de la Chișinău au declarat că lemnele vor fi distribuite solicitanților din raioanele Glodeni și Cantemir, deoarece în aceste regiuni este mai puţin teren împădurit. Lemnele vor ajunge la primării și apoi vor fi distribuite pensionarilor, veteranilor de război şi persoanelor vulnerabile.

Lemnul de foc a fost cumpărat din România la un preţ preferenţial. Deşi iarna şi-a intrat de mult în drepturi, mulţi dintre cetăţenii care au vrut să cumpere lemne de la stat și sunt inscriși pe listele de aşteptare, nu au primit nimic.

Moscova recunoaște că a trimis din greșeală la moarte mii de ruși. Bilanțul procurorului general privind ”mobilizările ilegale” pentru Ucraina

Procurorul general al Rusiei, Igor Krasnov, a anunțat marți, 31 ianuarie, că peste 9.000 de cetăţeni ruşi care au fost ”mobilizaţi ilegal” pentru a fi trimişi să lupte în Ucraina au revenit la casele lor, relatează EFE.

Anunțul a fost făcut în timpul unei întâlniri cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Krasnov a precizat că unii dintre aceștia, ”din motive de sănătate, nu ar fi trebuit să fie mobilizaţi în niciun caz.”

Pentru susţinerea trupelor ruse angajate în campania militară declanşată împotriva Ucrainei anul trecut în februarie, Putin a ordonat în septembrie mobilizarea a circa 300.000 de rezervişti. Au fost mobilizaţi în total circa 318.000 de soldaţi, dintre care aproximativ 150.000 s-au alăturat contingentului desfăşurat în Ucraina, ceilalţi fiind în instrucţie.

Anunţul mobilizării a generat plecări masive ale bărbaţilor ruşi cu vârsta de încorporare către ţări precum Kazahstan, Georgia, Mongolia, Finlanda sau Armenia. Au survenit, de asemenea, protestele, mai ales în regiunile îndepărtate de Moscova şi Sankt Petersburg, după ce au fost mobilizaţi rezervişti cu probleme de sănătate sau taţi cu familii numeroase.

Mai mult, unii dintre cei mobilizaţi sau familiilor lor s-au plâns de insuficienţa echipamentelor şi de condiţiile precare din cazărmi, neajunsuri recunoscute în cele din urmă de oficialii ruşi, care au promis măsuri de îndreptare a lor.

”Mobilizarea s-a desfăşurat într-o perioadă scurtă de timp şi a relevat numeroase probleme importante, care au devenit o lecţie pentru mulţi”, a semnalat procurorul general. Acesta a subliniat necesitatea reorganizării evidenţelor militare şi crearea unor baze de date adecvate.

sursa

Cuplu LGBT+ din Moldova, după decizia CEDO: „Vrem să fim o familie recunoscută de stat”
Articolul anterior
Cât costă noua geantă Louis Vuitton cu găuri? Vei rămâne mască!
Articolul următor