Germania obligă companiile să aibă minim o femeie la conducere

Germania obligă companiile să aibă cel puţin o femeie în consiliile lor de administraţie. Din trei membri, unul trebuie să reprezinte o femeie.

separator

Nemții aveau deja o cotă mare a femeilor în funcții administrative, undeva la 30%.

Dragoș Anastasiu, președintele Camerei de Comerț româno-germane: „Ar fi foarte bine să avem astfel de reglementări. Pentru că măcar în felul acesta şi bărbaţii să fie puţin zdruncinaţi, să fie aduşi cu picioarele pe pământ. Femeile au un grad de umanitate superior bărbaţilor, un grad de onestitate superior. Eu cred că e nevoie de campanii de awareness făcute în special de către femei.”

Măsura germană le surâde antreprenorilor, iar specialiștii în educația de business militează pentru egalitatea profesională între femei și bărbați.

Virginia Oțel, Professional Women Network: „În acele companii unde există femei în consilii de administraţie au o performanţă financiară mai mare. Companiile trebuie să investească în training, în coaching, în mentoring astfel încât femeile să ajungă pe astfel de poziţii.”

sursa

Pepe a publicat o imagine adorabilă cu fiul său. Vezi cu cine seamănă cel mic!

Pepe a publicat o imagine haioasă cu fiul său. Fanii au putut vedea cât de mult a crescut Pepe Junior și cât de mult îi seamănă artistului.

Care a fost, de fapt, prima meserie a lui Pepe! Latino lover-ul a  recunoscut: ”Niciodată nu mi-a fost rușine” | Spynews.ro

Pepe este discret în privința vieții de familie și publică rar imagini cu fiul său.

În fotografia publicat de Pepe pe Instagram, micuțului Pepe Junior apare stând în brațele tatălui său.

„Vă pupăm”, a scris Pepe în dreptul fotografiei adorabile în care apare ținându-și mezinul în brațe.

Yasmine Ody, fotografie emoționantă cu fiul ei. Iubita lui Pepe a născut în  urmă cu câteva zile: ''Inima mea” / FOTO | Spynews.ro
Noua iubită a lui Pepe, copia Ralucăi Pastramă? Cele două brunete seamănă  izbitor - IMPACT.ro

Pepe este tatăl a trei copii: 2 fete; Rosa și Maria, din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă și mezinul Pepe, din actuala relație cu Yasmin Ody.

Rușii au bombardat un spital din Ucraina. Patru medici au murit

Patru medici au fost uciși, iar doi pacienți au fost răniți după ce forțele ruse au bombardat un spital de psihiatrie din satul Strelecha, săptămâna trecută, a declarat guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov.

Potrivit The Guardian, Singebuvov a spus că medicii au murit în timp ce încercau să evacueze pacienții din spital. „În timpul evacuării, rușii au început un bombardament masiv”, a spus el.

„În satul Strelecha, medicii au încercat să evacueze pacienții dintr-un spital de psihiatrie. Lucrătorii medicali, chiar și sub bombardamente, riscându-și viața, au încercat să salveze bolnavii. S-a putut evacua 30 de pacienți, în total sunt peste 600 în instituție”, a spus Sinegubov, potrivit Ukrainska Pravda, citată de Hotnews.

Potrivit datelor preliminare, din păcate, 4 lucrători medicali au murit, 2 pacienți au fost răniți.

Raportul nu a putut fi verificat independent, potrivit The Guardian.

Max Barskih a crescut în Herson, oraș ocupat de ruși

Max Barskih a crescut în Herson. Interpretul ucrainean a împărtășit fotografii din copilăria sa. Acesta a dezvăluit că mulți dintre prietenii săi au rămas în Herson, aceștia rămânând izolați după invazia rușilor. Max trăiește o durere imensă și speră că foarte curând îi va putea îmbrățișa din nou pe cei dragi.

Anul acesta, orașul ucrainean Herson a împlinit 244 de ani. În cinstea acestei sărbători, Max Barskih a dedicat o postare orașului natal, pe contul său de Instagram. Artistul a remarcat că de fapt copilăria sa fericită este legată de acest oraș și, pe bună dreptate, îl consideră ,,cel mai bun oraș de pe pământ”.

Max și-a diluat postarea cu fotografii de arhivă în care arată fericit alături de prietenii din copilărie.

În plus, interpretul a subliniat că speră ca, în câteva săptămâni, orașul său natal va fi dezocupat și va putea să vină să-i îmbrățișeze pe oamenii apropiați. Recent s-a aflat că artistul își va construi în continuare cariera muzicală, dar sub un nou pseudonim.

Șoldănești: Un tânăr a fost sclav timp de 8 ani pentru un consătean. Era încuiat într-un șopron și eliberat doar pentru a lucra
Articolul anterior
Atmosferă de basm la Casa Albă, înainte de Crăciun. Melania Trump a creat un clip filmat cu drona
Articolul următor