Gest de bunătate. Un grup de studenți livrează produse la domiciliu bătrânilor și persoanelor vulnerabile

Un grup de studenți, din București, au decis să le ofere o mână de ajutor celor care se descurcă mai greu în perioada de extindere a epidemiei cu coronavirus. Bătrânii sau persoanele cu nevoi speciale pot apela pentru a fi aprovizionați cu produse alimentare și alte lucruri necesare.

separator

,,Livrăm bătrânilor și persoanelor vulnerabile, în mod voluntar, produsele si medicamentele de care au nevoie!”, este mesajul tinerilor. ,,Dacă ai nevoie de anumite cumpăraturi contactează-ne la unul dintre numerele: 0770552080/0724473928/0760855768”.

Sunt rugate să apeleze la “voluntarii livratori” doar persoanele de peste 50 de ani sau cei care suferă de probleme de sănătate.

,,Prin această acțiune, noi, tinerii voluntari care avem cel mai mic factor de risc vom prelua comenzile de mâncare/ medicamente de la bătrânii sau persoanele vulnerabile și .

Astfel, reducem riscul categoriilor de persoane care sunt cele mai expuse la dezvoltarea de complicații care pot duce la internare în urma infectării cu COVID – 19. De asemenea, pe termen mediu și lung, contribuim la reducerea supraaglomerării din spitale prin protejarea categoriilor de persoane vulnerabile. În următoarele zile ne propunem să oferim experiența acumulată în cadrul acestei acțiuni cât mai multor echipe de voluntari din zone diferite ale țării și împreună să contribuim la depășirea acestor momente delicate pentru întreaga omenire. Dacă dorești să te alături echipei de voluntari “livratori”, scrie pe facebook sau contactează numărul: 0736037792 (valabil pentru România)”.

Campanie inițiată de medicii moldoveni: ,,Eu stau la spital, tu stai acasă!”
Articolul anterior
Piesa care va reprezenta Rusia la Eurovision 2020 se află în top, pe youtube
Articolul următor
Alte articole interesante