Gestul unei asistente medicale pentru o femeie însărcinată care a pierdut lupta cu Covid

O asistentă de terapie intensivă de la un spital din SUA a fost atât de impresionată de durerea unui tânăr care își privea soția, gravidă și grav bolnavă de Covid, de la distanță. Femeia nu a putut fi salvată, însă asistenta medicală s-a gândit la copilul cuplului, născut prematur în timp ce mama sa lupta cu Covid-19.

Când a înțeles că tânăra mamă nu mai poate fi salvată, a vrut să se asigure că bebelușul va avea tot ce are nevoie, material vorbind, dacă pe mama lui nu mai poate să o aibă. Asistenta a intrat în acțiune și a creat mai multe registre și pagini pe Amazon, Babylist, Target și a lansat și un GoFundMe pentru familie care a strâns cel puțin 16.000 de dolari în câteva zile.

A făcut apel la ajutor pentru scutece, haine, jucării și mobilă pentru nou-născut. Inițial s-a gândit că dacă ar împărtăși linkurile cu unii colegi de muncă și poate câțiva chiar vor răspunde apelului, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată. Oameni din toată țara au văzut registrul și au citit știrile despre familia Robison, apoi au cumpărat aproape tot ce era listat.

Emily Robison, tânăra mămică, era nevaccinată când a murit pe 20 septembrie de Covid19, după ce a luptat cu virusul mai bine de o lună de zile. Cu doar trei săptămâni înainte de moartea ei, medicii au decis să-i provoace nașterea, așa a venit pe lume primul ei copil, o fetiță pe nume Carmen, pe care nici nu a apucat să o țină în brațe pentru că nu și-a mai revenit.

sursa

Moldova a efectuat prima achiziție de gaze naturale din surse alternative
Articolul anterior
Ministerul Sănătății lansează campania ,,Săptămâna Imunizării”. Împreună oprim pandemia!
Articolul următor
Alte articole interesante