Gestul unei polițiste care a alăptat un copil subnutrit a făcut înconjurul lumii

Povestea unei polițiste a făcut înconjurul lumii, după ce femeia a sărit în ajutor unui bebeluș puternic subnutrit. Ea însăși proaspătă mamă, Celeste a făcut un gest ieșit din comun când a fost pusă în față unei situații dificile.

separator

Celeste Jaqueline Ayala, o tânăra polițistă din Buenos Aires, Argentina, fusese chemată la un spital de pediatrie local, unde a fost adus un bebeluș grav subnutrit, ce plângea de foame. Pentru că și-a dat seama că medicii nu puteau să se ocupe imediat de el, femeia a luat inițiativa și a început să îl alăpteze ea însăși, până ce bebelușul s-a oprit din plâns:

„Am văzut că era înfometat, tot bagă mâna în gură, așa că le-am cerut să mi-l dea să-l țîn în brațe și să-i dau să mănânce. A fost un moment trist, mi-a frânt inima să-l văd așa. Lumea ar trebui să fie mai receptivă la problemele copiilor, asta n-ar trebui să se mai întâmple.”, a explicat tânăra polițistă.

Mama copilului neglijase bebelușul, care ajunsese într-o stare deplorabilă. Angajații spitalului au descris copilul că fiind murdar și urat mirositor. Asta însă n-a oprit-o pe Celeste să îl hrănească fără ezitare.

Gestul femeii a fost primit cu urale inclusiv în mediul online, foarte mulți oameni felicitând-o pentru că a hrănit bebelușul. Au existat însă și suficiente persoane care să o acuze pe mama, susținând că doar mama naturală a bebelușului ar trebui să fie cea care să îl alăpteze.

sursa

Victoria Bonya e însărcinată. Cine este tatăl copilului?
Articolul anterior
Circa 200 de copii nu au fost înmatriculați la şcoală, deoarece părinții au refuzat să-i vaccineze
Articolul următor
Alte articole interesante