Gestul unui moldovean, după ce a lovit accidental o mașină parcată, a trezit admirația internauților!

Un șofer care a lovit în mod accidental o altă mașină, în timp ce încerca să o parcheze pe a sa, a dat dovadă de o cumsecădenie cum rar poți întâlni în ultima perioadă.

separator
eeedd

Acesta a lăsat pe parbrizul mașinii lovite un bilețel în care își recunoaște vina și spune că este gată să recupereze prejudiciul cauzat.20375738_1713687685603664_2691942916615498433_n-1-1Proprietara mașinii a rămas plăcut surprinsă de gestul bărbatului, aceasta susține că nu contează prejudiciul adus cât onestitatea și omenia șoferului care și-a recunoscut vina.

,,Mașina a stat parcată în fața blocului în care stau mai multe zile. Nu mergeam cu ea, pentru că o aveam pe a doua. După patru zile de cînd am lăsat-o acolo, am găsit bilețelul șoferului care a lovit-o destul de puternic, din neatenție. A cauzat o pagubă de 200 de euro, după cum spun mecanicii. Pentru că și-a lăsat numărul de telefon, l-am sunat și am vorbit”, a spus proprietara mașinii avariate.

Potrivit noi.md, incidentul a avut loc într-o curte de pe strada Ginta Latină din capitală. Șoferul a preferat să lase în mesaj datele de contact, acesta nu a fugit de la fața locului.

O polițistă de frontieră a devenit campioana Moldovei la volei feminin

este polițista de frontieră care pentru al șaselea an consecutiv reușește o performanță la Campionatul Republicii Moldova de volei feminin, seniori.

O polițistă de frontieră a devenit campioana Moldovei la volei feminin

Inspector superior Daraban Alexandra și echipa sa au obținut titlul de campioane ale Moldovei! Ultimul meci a fost unul cu intensitate, voleibalistele au obținut trei victorii consecutive ceea ce le-a asigurat primul loc în clasament.

Sunt 22 de ani de când Alexandra practică voleiul. Polițista de frontieră adoră voleiul pentru că acest sport învață acuratețe, echilibru, comunicare eficientă și unește jucătorii unei echipe într-un singur întreg, tocmai această coerență devine factorul decisiv în învingerea a celor mai puternici adversari.

Președinta Maia Sandu i-a urat succes lui Pasha Parfeni la concursul Eurovision 2023

Șefa statului s-a întâlnit cu cântărețul Pasha Parfeni, care reprezintă în acest an Republica Moldova la Eurovision.

Maia Sandu i-a urat succes lui Pasha Parfeni la concursul Eurovision

În cadrul întâlnirii, președinta i-a dorit mult succes lui Pasha Parfeni la concursul Eurovision.

„I-am urat succes lui Pasha Parfeni, înainte să plece la Liverpool, Marea Britanie, unde va reprezenta țara noastră la concursul muzical Eurovision 2023 cu piesa „Soarele și Luna”. I-am spus lui Pasha că noi toți, în țară și în diasporă, îi vom ține pumnii și vom urmări prestația lui în prima semifinală, care va avea loc pe 9 mai și abia așteptăm să-l vedem și în marea finală! Mult succes, Pasha!”, a spus Președinta Maia Sandu. 

Video! Un elev de 13 ani a reușit să salveze viața colegilor săi după ce șoferul autobuzului școlar în care se aflau a leșinat la volan

Un băiat de 13 ani din Statele Unite, pasager al unui autobuz școlar, plin cu elevi, a reușit să evite o tragedie după ce șoferul vehiculului a leșinat în timp ce concuducea. Adolescentul a preluat controlul volanului și a reușit să frâneze. Cazul a avut loc pe 26 aprilie.

Din imaginile surprinse de camera de bord a autobuzului, se vede cum femeia care conducea vehiculul leșină. Atunci, băiatul, pe nume Dillon Reeves, a sărit de pe locul său și a reușit să frâneze, înainte ca autobuzul scăpat de sub control să fie implicat într-un accident, relatează www.newsmaker.md, conform presei locale.

Ulterior, adolescentul le-a spus colegilor să sune la numărul de urgență.

Băiatul a fost lăudat de oficialii locali, iar vecinii i-au decorat curtea casei cu un semn uriaș, pe care scrie „Erou”.

Dillon Reeves va primi și un premiu din partea poliției locale.

Sfaturi de la un bărbat divorțat pentru o căsnicie fericită
Articolul anterior
Trucuri pentru un păr sănătos și strălucitor
Articolul următor